Berätta om din bok!
Jag är en ljusarbetare och ett medium och fick det glädjande uppdraget att skriva en bok med Maria Magdalena. Boken är ett samtal med Maria Magdalena, en kanalisering. Den handlar om den nya tiden som vår planet har gått in i. Den nya tiden innebär en energi förhöjning som allt levande berörs av! Det är en ny tid där glädjen och tro, hopp och kärlek är de nya beståndsdelarna! Boken tar upp de nya frågorna som kommer utefter vägen vi vandrar! Tro är en energi som finns i universum, en vibration, som också är ett mycket viktigt grundfundament till livet självt. Att leva utan tro är som att ro en båt med endast en åra…! Eller som att Du vandrar utefter Din livsväg, och du använder endast ett av dina ben…!

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Boken kom till när jag mötte Maria Magdalena och vi började samtala och hon ville att jag skulle skriva ned orden och skapa en bok.

Vad fick dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Jag drivs av en känsla i mitt hjärta att vi alla är lika mycket älskade. Rättvisa är något som driver mig, och att vi lär oss att leva MED Moder Jord och hennes sköna livsflöde! Jag vill inspirera till att ge insikt om att vi alla är behövda! Och att vi alla är unika och har egen speciell uppgift som vi kan vakna upp till här på Moder Jord. Kärlekens och glädjens uppgift! Att vi får fred och balans på vår planet, där respekt är naturligt, att hjärtat får vara med! Mitt liv med mina barn, vänner och hund och katter ger också stor inspiration. Jag lever med daglig värk och då är det extra underbart att kunna vistas i skog och natur, de dagar jag mår bättre, vilket också en stor inspirationskälla för mig.

Skriver du på något nytt nu?
Just nu börjar ett nytt skrivprojekt växa fram, vi får se vad det blir, det är mycket spännande! Under tiden skriver jag på min änglablogg som heter archangelfaith.blogspot.com.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Jag är säker på att alla har något, speciellt och unikt att berätta! Alla borde skriva en egen bok! Om jag skulle skriva något helt nytt i dag så skulle jag ställa mig frågan; vad ”brinner” jag för! Vad är viktigt för mig!? Vad ger mig glädje?! Vad känns bra i mitt hjärta och vad kan jag dela med mig av?!

Varför ska man läsa din bok?
Oj vilken bra fråga! Om jag säger så här; Den nya tiden ger oss frågor och det är enklare att hitta sina svar om vägen är belyst…! Du kan också se boken som ett ´First Aid Kit´! Livet på jorden gör oss till vandrare! Och vi har vandrat en lång väg under en lång tid. Nu är det är hög tid att ta hand om våra blessyrer, kanske har vi fått skavsår på våra fötter…? Och kanske är det så illa att vi hoppar fram på vår väg, för vi använder endast ett av våra ben…?! Boken ger oss en sällsynt chans att få gå hand i hand i trygghet med vår kära vägvisare Maria Magdalena som hjälper oss att belysa vägen vi går! Och tillsammans vandrar vi, genom ett vindlande landskap och får nya viktiga insikter! Och som balsam på såren, likt söt ljuv helande honung, smörjer Maria Magdalena våra livshjul!

Vad gör du när du inte skriver?
Jag lever mitt liv med min familj!

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Boken passar för Dig som söker efter att hela dig själv! Vill också passa på att säga att boken inte är religiös och passar alla som tror på kärleken...! I boken finns ett kapitel som handlar om när vi blir kära och om vad som händer då! I ett annat kapitel så berättar ärkeängel Uriel om när han en gång hade varit olydig och vad han fick lära sig..! I boken får vi veta mer om vilka underbara gåvor Moder Jord har till oss alla, som nya fria energikällor! Och så vill jag säga att boken belyser riktningen du har och ger nycklar till nya möjligheter att se dina nya vägar! Boken finns för den som önskar att återfinna sin egen tro på sig själv och sin egna unika skaparkraft! Och så vill jag avrunda med att säga att boken kan locka dem som ror sin båt och som inte nöjer sig med att ro med endast en åra, utan verkligen vill ha bägge årorna att hålla i, för att säga det enklare, för den som vill ha kunna välja riktning själv utefter sin livsväg!

Köp boken här!