Berätta om din bok!

Diktboken Välmod är en diktbok som spretar åt alla håll.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Boken kom till efter en författarträff där jag fick inspiration att börja göra om mina vistexter till dikter och under det arbetet kom fler renodlade dikter allt eftersom och vad ni nu ser är det färdiga resultatet av många års ordknåpande.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag samlar på mig meningar omedvetet och när som helst måste jag sätta mig ned och tömma mitt medvetande på meningar som verkar bilda dikter eller visor när dom kommer ut.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Omgivningen har blivit smått överraskad och väntar på att få läsa mina alster.

Skriver du på något nytt nu?

Jag skriver som alltid på nån visa eller dikt och tror mig ha nästa bok klar inom en snar framtid.

Varför ska man läsa din bok?

Ni ska läsa min bok för den förmedlar såväl kärlek som vemod med en gnutta humor kryddad med sanningar jag tro att de flesta kommer att relatera med nån av dikterna.

Vad gör du när du inte skriver?

Jag är gift och far till fem underbara barn, jag samlar gamla grejor åker en gammal amerikansk bil med en gammal husvagn bakpå, gillar gamla mopeder och jobbar på en mekanisk verkstad. Mitt ordspråk är: Jag är inte bra på nåt men halvtaskig på mycket.

Du kan köpa boken Välmod i vår butik!