Berätta om din bok!

Min bok är egentligen en dagbok som berättar om min pappas sista tid i livet och hur vi umgicks den tiden och hur jag och min syster följde honom på hans sista färd här är i livet.

Hur kom boken till?

Tanken var aldrig att det skulle bli en bok. Jag började skriva för att aldrig glömma bort mina känslor och minnen kring den tiden. Ville aldrig glömma...

Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Den växte fram under tiden.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag har alltid älskat att skriva men aldrig vågat tro att någon skulle vilja läsa det jag skriver. Vad som inspirerar mig är svårt att säga. Det är nog mer mina tankar som tar över där, men hade jag haft möjligheten hade min dröm vart att skriva på heltid.

Skriver du på något nytt nu?

Jag har en bok till som nästan är klar och handlar om min son med dubbla diagnoser, det är en bok som beskriver vår vardag som är långt ifrån normal. Mycket humor.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Bara gör det. Det är så mäktigt när man är klar, en känsla som inte går att beskriva.

Varför ska man läsa din bok?

Den är annorlunda, rak och ärlig. Min bok berättar precis hur tungt allt var men samtidigt hur mycket kärlek det fanns omkring oss och hur olika vi reagerade men ändå alltid fanns där för varandra.

Vad gör du när du inte skriver?

Jag jobbar med min son som har dubbla diagnoser och har även uppfödning på tysk schäfer. Älskar att umgås med min man, mina barn med respektive och arbeta med mina hundar.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla. Jag hoppas att min bok ska beröra alla på rätt sätt.