Frans Strandberg är 15 år och bloggar här på bloggnavet.
Han har även en annan blogg, som är lite argare, lite bittrare och väldigt väldigt rolig.
Under de senaste dagarna har Frans blogg växt explosionsartat, läsarantalet är större än någonsin och Frans bloggar som aldrig förr.
Vi passade på att göra en intervju med honom och fråga om detta.

Frans, du bloggade på Metrobloggen tills du blev headhuntad av Vulkan (vi var först!) och strax senare Katrins goodiebag, hur känns det att ha flyttat?
Det känns fantastiskt! Hela tiden på Metro så gick jag omkring och tänkte att det säkert skulle finnas otroligt många personer som skulle tycka om min blogg utan att veta om att den existerar. Jag är så himla stolt över mig själv och att jag blivit headhuntad, det boostar självförtroendet sjukt mycket! Hela dagarna i skolan så är jag världens opopuläraste nobody som ingen tar notis av men när jag kommer hem och sätter mig vid datorn så har jag plötsligt tusentals läsare som följer mina bittra tankar och hatförklaringar! 
 
Har ditt bloggande förändrats av att du har fått så många fler läsare?
Till att börja med så blir jag extremt motiverad att blogga så mycket som det bara går. Jag har aldrig bloggat så mycket som jag gjort senaste veckan, och det hänger direkt ihop med det ökade läsarantalet. Jag blir påverkad av det på det sättet att jag anstränger mig mer för att göra mina läsare nöjda och kollar igenom texterna ordentligt innan jag publicerar så att de blir så bra som möjligt. Sen så är det också tyvärr så att jag märker att jag blir självgod, haha. Än sålänge har jag inte tappat fotfästet totalt... 
 
Vilket är ditt bästa blogginlägg någonsin, som du är mest nöjd med?
Gud, det finns så mycket att välja emellan, jag har bloggat i två år, det är omöjligt att välja ut ett! Dock så älskar jag att skriva inlägg av typen "nu är det lördag och alla andra ligger och spyr i en buske förutom jag som sitter hemma och kollar på körslaget". Såna inlägg blir jag oftast skitnöjd med, och läsarna älskar det.
 
Har du ångrat något blogginlägg och raderat det någon gång?
Det har hänt att jag har gått in och redigerat lite och ändrat formuleringar men jag har aldrig raderat ett helt inlägg. När jag började gymnasiet för några månader sen så skrev jag massor av hemska inlägg om hur mycket jag hatade min klass då, och jag har i efterhand gått tillbaka och ändrat det allra värsta. Jag brukar ändra grejer om folk kommer fram till mig och säger att de tagit illa vid sig, men annars inte. 
 
Vad har du för framtidsplaner för din blogg?

Jag vill självklart växa och få ännu fler läsare! Och det vore enormt kul om jag faktiskt kunde bli känd "på riktigt" och få mer inflytande i bloggvärlden. Jag vill bevisa att det finns en bloggvärld bortom fjortisbloggarna och Kenza och Dessie, och lyfta fram oss unga killar som håller på med skrivande och bloggande!