Spara pengar - välj rätt bokpaket

Förutom att du spar tid som du kan lägga på roligare saker än att till exempel leta tryckeri, formgivare och erfarna korrekturläsare så sparar du också en betydande summa på att låta oss sköta hela bokprojektet

Vulkan – Paketväljare

Nedan finner du en översiktlig genomgång av våra populäraste bokpaket. I väldigt korta ordadrag beskriver vi det viktigaste som ingår i paketet.

I paketen ingår många fler tjänster än de som listas nedan, klicka på paketnamnet för att läsa mer. Mejla gärna in till [email protected] för offert eller klicka här för att beställa. Alla priser anges exklusive moms.

 

  Passar för: Startavgift: Din besparing*:
Paket med tryckt bok och ljudbok

Författarpaketet Komplett

Dig som vill att din bok ska finnas tillgänglig i alla format och nå en så stor publik som möjligt. Din bok ges ut i alla format – tryckt (300 ex ingår), e-bok och ljud. Vi hjälper dig med alla steg på vägen 26 900 kr minst 40 000 kr

Deluxepaketet

Dig som vill satsa på det redaktionella arbetet och marknadsföringen. De flesta författare som beställer Deluxepaketet utvecklas i sitt författarskap med hjälp av de råd våra redaktörer lämnar. Deluxe är ett mycket uppskattat paket för dig som vill ge ut din bok och samtidigt lyfta ditt författarskap ytterligare en nivå. 29 900 kr 50 000 kr 
Paket utan ljudbok (ljudbok kan köpas till separat)

Författarpaketet

Dig som har ett färdigt manus och som behöver hjälp med att få det publicerat som tryckt och e-ebok. Vi står för allt kring själva bokutgivningen, såsom sättning, omslag, tryck och administration. Du kan fokusera på ditt hantverk - skrivandet - medan vi tar hand om resten. Självklart ingår även lagerhållning och distribution. Från 19 kr/bok 19 - 38 000 kr

Tryckpaketet

Dig som har tryckfärdiga PDF-filer och som vill anlita oss för kvalitetssäkrat och tryggt tryck, vid önskemål erbjuder vi även gärna lagerhållning och distribution. Detta paket passar ofta bra för professionella beställare som redan skapat tryckfiler med hjälp av erfaren formgivare men som behöver hjälp med tryck, lager och distribution. Dra nytta av vårt nätverk av tryckpartners och våra volymrabatter genom att beställa din produktion av oss.

 

Enligt offert

Enligt offert
Ljudbokspaket (endast digital utgivning)

Audio Premium

Dig som vill få en professionell ljudboksproduktion av högsta kvalitet till ett lågt pris, samt nå ut till alla viktiga strömningstjänster, t.ex. Storytel, Nextory och Bookbeat samt bibliotek. Våra böcker finns överallt där böcker säljs och strömmas. Det går utmärkt att få en känd röst, mot en extra kostnad. 18 900 kr 20 - 60 000 kr

Total

Dig som vill få full kontroll över din ljudboksutgivning. Du bestämmer allt - från uppläsare till omslagsdesign och säljtext, självklart med oss som bollplank under hela processens gång. Vi ser till att ljudboken når ut överallt och säkerställer att produktionen håller högsta kvalitet. 49 000 kr Enligt offert
  Paket med tryckt bok och ljudbok Paket utan ljudbok (ljudbok kan köpas till separat) Ljudbokspaket (endast digital utgivning)

Författarpaketet Komplett

Deluxepaketet

Författarpaketet

Tryckpaketet

Audio Premium

Total

Passar för:

Dig som vill att din bok ska finnas tillgänglig i alla format och nå en så stor publik som möjligt. Din bok ges ut i alla format – tryckt (300 ex ingår), e-bok och ljud. Vi hjälper dig med alla steg på vägen.

Dig som vill satsa på det redaktionella arbetet och marknadsföringen. De flesta författare som beställer Deluxepaketet utvecklas i sitt författarskap med hjälp av de råd våra redaktörer lämnar. Deluxe är ett mycket uppskattat paket för dig som vill ge ut din bok och samtidigt lyfta ditt författarskap ytterligare en nivå.

Dig som har ett färdigt manus och som behöver hjälp med att få det publicerat som tryckt och e-ebok. Vi står för allt kring själva bokutgivningen, såsom sättning, omslag, tryck och administration. Du kan fokusera på ditt hantverk - skrivandet - medan vi tar hand om resten. Självklart ingår även lagerhållning och distribution.

Dig som har tryckfärdiga PDF-filer och som vill anlita oss för kvalitetssäkrat och tryggt tryck, vid önskemål erbjuder vi även gärna lagerhållning och distribution. Detta paket passar ofta bra för professionella beställare som redan skapat tryckfiler med hjälp av erfaren formgivare men som behöver hjälp med tryck, lager och distribution.

Dig som vill få en professionell ljudboksproduktion av högsta kvalitet till ett lågt pris, samt nå ut till alla viktiga strömningstjänster, t.ex. Storytel, Nextory och Bookbeat samt bibliotek. Våra böcker finns överallt där böcker säljs och strömmas. Det går utmärkt att få en känd röst, mot en extra kostnad.

Dig som vill få full kontroll över din ljudboksutgivning. Du bestämmer allt - från uppläsare till omslagsdesign och säljtext, självklart med oss som bollplank under hela processens gång. Vi ser till att ljudboken når ut överallt och säkerställer att produktionen håller högsta kvalitet.

Startavgift:
26 900 kr 29 900 kr Från 19 kr/bok Enligt offert 18 900 kr
 49 000 kr

Din besparing*:
minst 40 000 kr 50 000 kr 19 - 38 00 kr Enligt offert 20 - 60 000 kr Enligt offert