Bonddräng, soldat och sjöman

Stig ombord på en resa genom tiden med Arne Larsson i Bonddräng, soldat och sjöman, en biogra som för dig från det hårda livet i tidigt 1900-tals Sverige till äventyrliga farvatten över Atlanten. Skildrad av Arne Larsson och sammanställd av Anders Eliasson, är detta en berättelse om överlevnad, motgångar och en outtröttlig strävan efter frihet.

176 SEK 220 SEK
Förboka
ISBN : 9789189913516
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Stig ombord på en resa genom tiden med Arne Larsson i Bonddräng, soldat och sjöman, en biogra som för dig från det hårda livet i tidigt 1900-tals Sverige till äventyrliga farvatten över Atlanten. Skildrad av Arne Larsson och sammanställd av Anders Eliasson, är detta en berättelse om överlevnad, motgångar och en outtröttlig strävan efter frihet. Uppvuxen under svåra förhållanden, med en alkoholiserad mor, tvingades Arne kämpa för att överleva. Från fosterhem till fosterhem på Orust, genom ett liv som bonddräng och soldat, för att slutligen ta sig till sjöss som sjöman. Denna bok erbjuder också en unik inblick i en föränderlig världshistoria, inklusive det spanska inbördeskriget där Arne stod öga mot öga med Francos soldater.
 
Boken fungerar som en tidskapsel som fångar en svunnen era och en mans extraordinära liv. De mörka aspekterna av Arnes tillvaro balanseras skickligt med humor och lätthet, vilket gör berättelsen både tillgänglig och djupt gripande.
 
Bonddräng, soldat och sjöman är en berättelse som aldrig blir långtråkig, ständigt i rörelse mot nya destinationer och utmaningar. Följ med på Arne Larssons otroliga resa – en resa fylld av upptäckter, äventyr och ett outtröttligt sökande efter ett bättre liv.
ISBN : 9789189913516
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 154
Utgivningsdatum : 2024/09/06
Författare : Anders Eliasson
Write Your Own Review
Du recenserar:Bonddräng, soldat och sjöman
Your Rating