Brev från Själen Baskertanten och 22 andra kåserier

Det fanns en tid då morgontidningarna var stora schabrak som täckte hela frukostbordet. Där fanns plats för långa djuplodande artiklar och reportage, men där gavs även utrymme för lättsammare kost, kåserier. Hur det kom sig att jag började skriva ner mina funderingar den genren vet jag inte. Men när mitt allra första alster, Baskertanten publicerades i ”DN på Stan” 1993 så satte det sving i pennan. Det blev med åren ett fyrtiotal kåserier innan mitt skrivande tog andra former.

175 SEK
I lager
ISBN : 9789189231009
Språk : Svenska

Det fanns en tid då morgontidningarna var stora schabrak som täckte hela frukostbordet. Där fanns plats för långa djuplodande artiklar och reportage, men där gavs även utrymme för lättsammare kost, kåserier. Hur det kom sig att jag började skriva ner mina funderingar den genren vet jag inte. Men när mitt allra första alster, Baskertanten publicerades i ”DN på Stan” 1993 så satte det sving i pennan. Det blev med åren ett fyrtiotal kåserier innan mitt skrivande tog andra former.
Solveig Faringer är en författande sångerska och skådespelerska. Här presenterar hon ett urval av sina kåserier, publicerade i främst Upsala Nya Tidning (UNT) och Östgöta Correspondenten (Corren) mellan åren1993-2001.

ISBN : 9789189231009
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 99
Utgivningsdatum : 2020/11/11
Författare : Solveig Faringer
Write Your Own Review
Du recenserar:Brev från Själen Baskertanten och 22 andra kåserier
Your Rating