Barn & tonår

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 21

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Sno inte mitt liv!
  Sno inte mitt liv!
  120 SEK

  Den här boken är Amandas berättelse och jag har gett röst åt henne.
  Det finns många Amandor.
  Det finns många som knappt överlever skolan.

  Läs mer
 2. 8 ÅR 1958
  8 ÅR 1958
  195 SEK

  Året är 1958 och Lollo går vårterminen i första klass. Den lilla skolan ligger i ett idylliskt villasamhälle, långt från det nybyggda höghusområdet där Lollo bor tillsammans med sin unga mamma och femåriga lillasyster. Pappa har flyttat och mamma har fått arbete som diskerska på ett ålderdomshem. När skoldagen är slut går Lollo till mammas arbetsplats, och lillasyster får varamed mamma tills Lollo kommer. Ålderdomshemmet är en spännande och annorlunda lekplats och även Fästningen som ligger alldeles intill.

  Läs mer
 3. Gränslära av Markus Dencker
  Gränslära av Markus Dencker
  219 SEK

  ”’Du måste sätta gränser för ditt barn!’ skulle någon kunna säga. Det kan ju vara sant, men det kan även sägas vara en ensidig och grovhuggen uppmaning. Vi föräldrar kanske snarare ska fundera över hur vi själva förhåller oss till gränser, och hur det i sin tur påverkar våra barn.”

  Läs mer
 4. Ordningslära av Markus Dencker
  Ordningslära av Markus Dencker
  219 SEK

  ”Den evidensbaserade psykiatrin är – nästan per definition – fragmentiserande. Man sätter olika namn på olika delar av patientens symtombild istället för att hjälpa patienten med helheten och hur de olika problemen hänger samman.”

  Läs mer
 5. Minneslära av Markus Dencker
  Minneslära av Markus Dencker
  219 SEK

  ”Kunde läkaren ha tänkt: ’Vad får den här personen – med så många kroppsliga besvär – att säga att problemen är psykiska? Vad har han varit med om som får honom att säga så? Borde han få berätta om sina minnen?’”

  Läs mer
 6. Sara och trampolinen - när man vill fast det är läskigt
  Sara och trampolinen - när man vill fast det är läskigt
  169 SEK

  Sara är sex år och fullkomligt älskar vatten. Hon kan alla simsätt, utom fjärilsim och hon har tagit massor med simmärken.Men det är något med höjder. Höjder är läskiga.

  Läs mer
 7. En liten bok till pappa från mig
  En liten bok till pappa från mig
  149 SEK

  Jag vill berätta några saker för dig. Vissa kanske du redan vet. Vissa kanske du inte har någon aning om. Jag har länge velat säga det till dig. Men det är inte alltid så lätt. Du kanske vet hur det är.

  Läs mer
 8. En liten bok till mamma från mig
  En liten bok till mamma från mig
  149 SEK

  Jag vill berätta några saker för dig. Vissa kanske du redan vet. Vissa kanske du inte har någon aning om. Jag har länge velat säga det till dig. Men det är inte alltid så lätt. Du kanske vet hur det är.

  Läs mer
 9. Tussan Tott börjar skolan
  Tussan Tott börjar skolan
  189 SEK

  Tussan känner hur det pirrar i magen av spänning. Hon ska börja skolan. Blandat med siffror och bokstäver får hon lära sig mycket om djur och natur. Tussan får många nya vänner och hon börjar förstå hur elakheter kan leda till mobbing.
  ”Tussan Tott börjar skolan” är en fotoillustrerad barnbok, där Anki B Wennlert förklarar begrepp, ord och sammanhang i samband med skolstarten. Den är en fortsättning på serien om Tussan Tott.

  Läs mer
 10. Mångrus av Anne-Christine Liinanki
  Mångrus av Anne-Christine Liinanki
  190 SEK

  Sanna Hare har kallat till ett rådslag i skogen. Under flera år har djuren i Sidalen känt av det förändrade klimatet. Stormar, översvämningar, extrem kyla och värmeböljor. Under rådslaget blir det gräl och ovänskap, men till sist kommer djuren överens om att bygga en rymdfärja för att hämta mångrus från månen. Att mångruset kan göra underverk för klimatet har Alexandra Uggla tillsammans med sin medhjälpare Martin Uggla kommit fram till efter många års forskning. Resan till månen tar nästan slut innan den har börjat när Martin Uggla råkar illa ut en kväll på universitetet. Men rymdplanerna fortsätter …

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 21

Sida
per sida
Sätt fallande sortering