Biografier

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 618

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Levat
  Levat
  189 SEK

  Roman kroz koju nas vode dva lika, ujedno i pripovjedača, paralelno nudi priče prijeratnog i ratnog Sarajeva, ali i života useljenika u Švedskoj. S te strane, knjiga je izvorište istovremeno i dobrog humora i nostalgije koje, iako čitaoca mogu i hoće zabaviti, više su u funkciji karakterizacije lika odnosno prikaza dubine lomova koji će uslijediti nakon kraja sarajevskog mirnodopskog života.

  Läs mer
 2. Lukas Betting - Så spelade jag bort 20 miljoner på ett år
  Lukas Betting - Så spelade jag bort 20 miljoner på ett år
  179 SEK

  Lukas har allt. Fru, barn, nybyggt hus och ett chefsjobb han trivs med. När han blir sjukskriven efter en olycka drar rastlösheten och spelreklamen in honom i en värld han inte upplevt förut. 

  Läs mer
 3. Ett berg med berättelser ur pastor Ki-Dong Kims liv
  Ett berg med berättelser ur pastor Ki-Dong Kims liv
  100 SEK

  Även om det har gått femtio år sedan jag lämnade min hembygd, har jag fortfarande minnen av skratt och tårar. Ja, minnen av mitt hem. Genom mitt skrivande besöker jag än en gång mitt hem idag. Numera ser jag inte några av mina jämnåriga i min hembygd, utan det som fångar min blick är äldre människor med grått hår. Till skillnad från dessa åldrade seniorer, ser berget ut att bli allt yngre, målat som det är i underbara toner av grönt och blått. Historia har skrivits under många år i den här bygden, och jag drar mig till minnes de berättelser som bara berget och jag känner till. (Utdrag ur förordet)

  Läs mer
 4. Historien om Entreprenören Souheil Sosso Bcheri
  Historien om Entreprenören Souheil Sosso Bcheri
  350 SEK

  ”Det finns kanske ingen rättvisa,
  men det går att vinna ett slag även
  från underläge. Glöm inte det!”

  Läs mer
 5. Fallet Elias Aoun - Från Alger till Norrköping
  Fallet Elias Aoun - Från Alger till Norrköping
  129 SEK

  Bokens handling är inspirerad av ett ärende med Algeriet som författaren i sitt tidigare arbete på Interpol varit involverad i. Såväl handling som flera av personerna är dock helt och hållet påhittade. Författaren har tidigare skrivit boken ”Från Iggesund till Guaviare-polis i 47 år”.

  Läs mer
 6. Köra långtradare, en barndomsdröm som blev sann
  Köra långtradare, en barndomsdröm som blev sann
  179 SEK

  KÖRA LÅNGTRADARE är berättelser där jag navigerat mellan olika händelser i yrket, tekniska detaljer, organisation och ledning samt även en fest. För den tekniskt intresserade som inte är bevandrad i skrået görs enklare beskrivningar utifrån författarens minne.

  Läs mer
 7. Jävla underbara diabetes
  Jävla underbara diabetes
  189 SEK

  ”Det här ser inte bra ut.” Läkarens besked till Mats att han fått diabetes typ 2 kom som en ovälkommen julklapp två veckor före julen 2013. En man i femtioårsåldern, en gottegris av rang, med rejäl övervikt och noll intresse av motion var som en öppen inbjudan till diabetesen.

  Läs mer
 8. Droghelvetet
  Droghelvetet
  218 SEK

  Boken ”droghelvetet” är en sann berättelse om en f d, tung missbru­kare, och ex grov kriminell kimmo harjula. Hans eget helvete bör­jade redan när han var sju år.
  Hans föräldrar var alkoholister och missbrukare, han blev kontinu­erligt misshandlad och utnyttjad sexuellt redan i den åldern. För att överleva, började han sniffa lim, röka hasch och dricka alkohol.

  Läs mer
 9. När lögnerna tog slut
  När lögnerna tog slut
  239 SEK

  Efter tjugo år bestämde jag mig att nu räcker det med det destruktiva som droger för med sig, en hård kamp tillbaks till livet hade bara börjat.

  Läs mer
 10. HÅNSKRATTAR DU, DIN DJÄVUL!
  HÅNSKRATTAR DU, DIN DJÄVUL!
  320 SEK

  Livet bjuder ibland upp till märkliga turer.
  Den tid, då du befinner dej i orkanens öga, känns det som om livet helt mist sin värdighet. Sorgen hand i hand med bitterheten, och det evinnerliga ältandet.
  Hur ska detta sluta?

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 618

Page
per sida
Sätt fallande sortering