Biografier

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 656

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kan man trolla bort en svår barndom
  Kan man trolla bort en svår barndom
  189 SEK

  Boken ”Kan man trolla bort en svår barndom” är berättelsen om Stig Grundström från Landskrona. Stig var fosterhemsplacerad under många år i sin ungdom och hade det så hemskt som man knappt kan fatta.

  Efter fosterhemstiden jobbade Stig på och byggde bl.a. upp en karriär som framgångsrik trollkarl och artist. Han uppträdde på scener runt om i Europa och i TV.

  Läs mer
 2. DÄR SYRENER DOFTAR
  DÄR SYRENER DOFTAR
  189 SEK

  Detta är min tredje skrivna bok Där syrener doftar. Det är ingen rak berättelse och den har egentligen ingen handling. Eventuella recensenter kan tycka den vara spretig och rörig. 

  Läs mer
 3. Vill du så kan du : Ett liv i sportjournalistikens tjänst
  Vill du så kan du : Ett liv i sportjournalistikens tjänst
  179 SEK

  Det börjar i Lindängen i Malmö. När alla andra barn ville bli polis, brandman, miljonär ville Patrick bli sportjournalist. 1981 stegar den sextonårige Patrick med tomma händer in på Kvällspostens sportredaktion. Han skulle bli kvar där i tio år.

  Läs mer
 4. Scouten
  Scouten
  179 SEK

  Scouten kommer berätta Håkans resa från Tumba till de största hockeyrummen i världen. När scouter och agenter får nys om att Håkan skall iväg till ex. Östersund för att kolla på en hockeytalang, då bokar övriga scouter och agenter om sina resor och sticker även de upp till Östersund. Så respekterad är Håkan. I boken kommer vi finna kapitel om 27 år som Europascout - minnen, framgångar, misslyckanden, kärlek till ishockey. Han kommer ge sin syn på den urbanisering som han anser sker i svensk ishockey. Han kommer också ge sitt perspektiv runt varför ishockey skall vara kul tills du är 15-16 år. Det finns ingen som kan bevisa för Håkan att en spelare är klar som hockeyspelare innan han är 15-16 år. Det är humbug. Vi kommer även följa Håkan i samband med hur NHL Draften 2017 ser ut.

  Läs mer
 5. Jag har inte råd : Sorrow nr 5
  Jag har inte råd : Sorrow nr 5
  169 SEK

  I Jag har inte råd följer vi Marcus hårda kamp, dag för dag under ett års tid, skildrat i bloggen Sorrownumberfive.se. Det är en välskriven och intressant bok som tvingar oss läsare att reflektera över ett samhälle där ett av unga människors glädjeämnen är att shoppa sig till ruinens brant Vad händer på lite sikt med alla dessa unga skuldsatta?

  Läs mer
 6. Det man inte pratar om : Verkligheten före, under och efter ett trauma
  Det man inte pratar om : Verkligheten före, under och efter ett trauma
  199 SEK

  Den här boken, liknar kanske mest den bok jag själv skulle ha velat ha i min hand då, när katastrofen var ett faktum. Det är inte en feelgood-bok, eller någon bok om självförverkligande, utan en återgivning av en resa, om verkligheten före, under och efter ett trauma. Vi drabbades av det overkliga, av det som bara händer andra. Det där som ingen pratar om, men som vi alla verkligen måste veta om, och framförallt prata om.Den skildrar ett trauma ur tre perspektiv, en mammas, en storasysters och en make/psykologs perspektiv. Jag miste min son, min dotter miste sin lillebror och nu har vi samlat orden i hopp om att väcka en tanke hos var och en som kan behöva det. Vare sig du är drabbad på nära eller långt håll, eller kanske inte alls, kan det finnas ord som tröstar, hjälper eller ger förståelse.

  Läs mer
 7. De kallade mig Gud
  De kallade mig Gud
  45 SEK

  En av våra mest älskade fotbollsspelare, Stefan Schwarz, berättar öppenhjärtigt i sin kommande bok om fotbollskarriären, livet och familjen. Läsaren får vara med om en rad omtumlande händelser från euforin över VM-bronset 1994 till skräcken när beväpnade rånare tog sig in i familjens hus och hur sonens autism fick Stefan att omvärdera livet.

  Läs mer
 8. Hatad och älskad
  Hatad och älskad
  139 SEK

  Hatad och älskad är Alexandras uppgörelse med en resa som startade när hon var femton år och skapade Kissie ett kaxigt och provokativt alter ego. Hennes läsare provocerades av hennes kaxiga öppenhet, festande och jakt på kändisskap. Alla älskade att hata henne.

  Läs mer
 9. HeatoN : livet på spel
  HeatoN : livet på spel
  169 SEK

  Säg Emil Christensen och namnet klingar bekant. Säg HeatoN och miljoner och åter miljoner fans vet precis vem du pratar om. Den levande legenden som började med gaming i pojkrummets ensamhet för att sluta som världens främsta Counter-striker är nu aktuell med en memoarbok.

  Läs mer
 10. MORMOR VÄGDE MED BESMAN
  MORMOR VÄGDE MED BESMAN
  189 SEK

  Kvinnoliv i utvecklingsland, så stora omvälvningar under relativt kort tid. Jag ville försöka hedra mina förmödrar med värme och tacksamhet och under tiden dök andra närstående upp. Och spåren i mig - mormor - mamma och jag.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 656

Sida
per sida
Sätt fallande sortering