Biografier

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 328

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Jag är visst feminist - på mitt sätt!
  Jag är visst feminist - på mitt sätt!
  59 SEK

  "Jag är medveten om att jag är en slav under patriarkatets ideal; jag är besatt av att följa de sjuka skönhetsideal som finns. Jag inser också att jag inte alltid är den perfekta förebilden eftersom jag en gång i tiden valde att operera mina bröst och tipsar om klänningar för att tjäna pengar. Jag kommer aldrig att vara den perfekta förebilden och jag tror inte att vi någonsin kommer att hitta en som kan och vill leva upp till alla våra krav. Jag kommer förbli den 'dåliga feministen', enligt vissa, men jag gör det jag kan. Det viktiga är att vi alla gör så gott vi kan och inte ger upp."

  Läs mer
 2. Idag är jag fri
  Idag är jag fri
  59 SEK

  Josefin Dahlberg var 10 år när hon drack sprit för första gången. När hon var 15 var hon beroende och vid 20 sökte hon hjälp. Idag är Josefin 28 år gammal, nykter och lever sitt drömliv där hon bloggar om välmående, mode, personlig utveckling, livet och sin nykterhet sedan 8 år. 

  Läs mer
 3. Designing Good Life : En slogan och ett liv
  Designing Good Life : En slogan och ett liv
  180 SEK

  Thomas Ek är en "doldis" som tillsammans med sin bror Peter skapade framgångssagan OBH Nordica under åren 2003-2010. Deras resa från uppväxten i Vällingby till ett marknadsledande företag inom branschen hemelektronik och husgeråd är kantad av med- och motgångar, euforisk glädje och bottenlös sorg. I den här personliga boken får vi följa Thomas liv och hans tankar kring såväl privata händelser som hans insikter och reflektioner inom företagande, försäljning och marknadsföring. Han har levt sitt liv efter mottot att det är mer intressant att säga ja i stället för nej, se möjligheter hellre än problem och att det är när man möter människor som det händer saker om det är meningen att det skall hända!?

  Läs mer
 4. Se mig! Älska mig! Berättelsen om mitt liv
  Se mig! Älska mig! Berättelsen om mitt liv
  189 SEK

  Jag växte upp med två traumatiserade föräldrar och fick tidigt lära mig att lyssna in dem, anpassa mig och åsidosätta mina egna tankar, känslor och behov. Under formandet av min biografi insåg jag att min uppväxt till mångt och mycket varit kantad av rädslor, oro, kontroll, självupptagenhet, brist på tillit och empati, närhet och kärleksuttryck. 

  Läs mer
 5. Strokesurvivor- vägen vidare efter stroke
  Strokesurvivor- vägen vidare efter stroke
  199 SEK

  Anneli lever sitt drömliv. Hon är gift och har en lovande karriär inom finansbranschen. Både hon och hennes man tjänar bra med pengar. De har köpt sitt drömhus, de har en son som precis fyllt tre år och nu väntar Anneli deras andra barn. Livet är precis så som hon hade bestämt att det skulle vara.

  Läs mer
 6. Evald Dellborg
  Evald Dellborg
  189 SEK

  Evald Dellborg levde hela sitt liv i Göteborg. Det var där han växte upp, utbildade sig, bildade familj och levde som yrkesutövare och familjefar.

  Läs mer
 7. Mitt liv i det isolerade landet
  Mitt liv i det isolerade landet
  239 SEK

  "Det byggdes över 700 000 bunkrar, som aldrig kom till användning. 
  Och medan den stora ledaren byggde bunkrar för att försvåra landet, ökade fattigdomen. 
  Men. Vi låtsades att vi hade allt, vi låtsades att vi var lyckliga i det isolerade landet"

  Läs mer
 8. En dag i taget
  En dag i taget
  120 SEK

  Eva Ejneborn var 52 år och på livets topp när hon fick diagnosen Parkinson. En än så länge obotlig sjukdom. Egentligen började symtomen redan tjugo år tidigare men ingen såg till helheten. När skakningarna kom konstaterades sjukdomen.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 328

Page
per sida
Sätt fallande sortering