Biografier

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 633

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Idag är jag fri
  Idag är jag fri
  45 SEK

  Josefin Dahlberg var 10 år när hon drack sprit för första gången. När hon var 15 var hon beroende och vid 20 sökte hon hjälp. Idag är Josefin 28 år gammal, nykter och lever sitt drömliv där hon bloggar om välmående, mode, personlig utveckling, livet och sin nykterhet sedan 8 år. 

  Läs mer
 2. Ingen
  Ingen
  45 SEK

  Nemo betyder ingen på latin och i hela mitt liv har jag känt det som att jag inte är någon. Ingen självkänsla. Inget egenvärde. Ingen. 

  Läs mer
 3. Ingen
  Ingen
  163 SEK

  Nemo betyder ingen på latin och i hela mitt liv har jag känt det som att jag inte är någon. Ingen självkänsla. Inget egenvärde. Ingen.

  Läs mer
 4. Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant
  Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant
  175 SEK

  Två tomma, svarta hål. Det är beviset på att under sker. På att det finns mirakel. Och beviset för att jag  fick uppleva ett.

  Läs mer
 5. HeatoN : Livet på spel
  HeatoN : Livet på spel
  45 SEK

  Säg Emil Christensen och namnet klingar bekant. Säg HeatoN och miljoner och åter miljoner fans vet precis vem du pratar om. Den levande legenden som började med gaming i pojkrummets ensamhet för att sluta som världens främsta Counter-striker är nu aktuell med en memoarbok.

  Läs mer
 6. Vi gör ingen stor sak av det här : samlade absurda betraktelser
  Vi gör ingen stor sak av det här : samlade absurda betraktelser
  175 SEK

  En samling roliga och bisarra berättelser i gränslandet mellan lögn och sanning. Han har Obama hemma på en fika, spelar frisbeegolf med Påven, tröstar Dalai Lama och råkar drämma en burk med honung i ansiktet på Meryls Streeps barnbarn. Andra gånger är han snubblande nära verkligheten och går loss på fenomen som irriterar honom. Det kan börja med ett sms eller en världshändelse. Oftast vet man inte vad som är själv upplevt och vad som är påhittat.

  Läs mer
 7. De kallade mig Gud
  De kallade mig Gud
  215 SEK

  En av våra mest älskade fotbollsspelare, Stefan Schwarz, berättar öppenhjärtigt i sin kommande bok om fotbollskarriären, livet och familjen. Läsaren får vara med om en rad omtumlande händelser från euforin över VM-bronset 1994 till skräcken när beväpnade rånare tog sig in i familjens hus och hur sonens autism fick Stefan att omvärdera livet.

  Läs mer
 8. Från maskros till ros Mitt liv-min sanning
  Från maskros till ros Mitt liv-min sanning
  150 SEK

  Denna levnadsberättelse har tillkommit på initiativ av min dotter Cecilia. Jag vill därför tillägna, denna min berättelse, till båda mina älskade döttrar Marie och Cecilia. Vidare vill jag, från djupet av mitt hjärta, tacka min kära hustru Kerstin för all support och tillgivenhet under mer än 55 år. Dessa mina “tre flickor” är de som har gjort min transformation från
  maskros till ros möjlig. Det är Ni, Kerstin, Marie och Cecilia som gjort mitt liv till den upplevelse som varit värd att upplevas.

  Läs mer
 9. Du är utbytbar : en sann historia om livet som barnstjärna och att aldrig passa in
  Du är utbytbar : en sann historia om livet som barnstjärna och att aldrig passa in
  179 SEK

  “När jag var elva år gammal slog min största dröm in. Jag fick ett skivkontrakt, ett drömkontrakt med amerikanska Sony Music. Jag och tre andra svenska tjejer skulle mot toppen.”

  Läs mer
 10. Hoppet är vår Vän
  Hoppet är vår Vän
  200 SEK

  Hoppet är vår Vän är ett tidsdokument från mitten av femtiotalet då Sverige var ett land med spirande välfärd och stor framtidstro. Unga människor skapade sin egen kultur, en friare syn på sexualitet men med tydliga hierarkier mellan gammal och ung.
  En intressant berättelse från studentlivet i Umeå ur både lärares och studenters perspektiv.
  Ett nytt universitet framstår i bakgrunden som en önskad möjlighet.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 633

Page
per sida
Sätt fallande sortering