Dessertrevolution av Joel Lindqvist

Författare

Joel Lindqvist

Formgivare

Petter Duvander

Fotograf

Allan Bank

Fotograf

Petro Vidberg

ISBN

9789163794131

Bandtyp

Hårdpärm

Utgivningsdatum

Sidor

156

Språk

Svenska Svenska

Kategorier

Dessertrevolution av


Loading Updating cart...

Beskrivning:

Joel Lindqvist fann en passion och ett kall i desserten. Med inspiration från naturen skapar han desserter med stort hjärt­a och skarp hjärna. Hans signum är okonventionella ingredienser och en tonvikt på ekologiska och fräscha råvaror. En efter­rätt som rymmer såväl raps och dill som myskmadra och harsyra är inget den vane Joel-gästen höjer på ögonbrynen åt.

Joel har tävlat med Skåne Kulinar och tog med dem OS-silver 2012. För svenska folket blev han ett folkkärt inslag i Kanal 5s tävling Dessertmästarna, där han med sin personliga stil blev vinnare 2014. Detta är Joels första bok.

Här hittar du 37 spännande recept som du garanterat aldrig testat förut. Glass, sorbet och pralin förgylls med smul, gelé och olja. Spännande smakkombinationer som kommer ge dig en helt ny syn på efterrättens framtid.

Till vardags är Joel Head Pastry Chef på kongresscentret Malmö Live och har tidigare arbetat på bland annat väl­renommerade Mielcke & Hurtigkarl i Köpenhamn.

Han ger även kurser och kan, allt som oftast, ses i skog och mark runt Malmö, l­etandes efter inspiration och ingredienser. Välkommen till dessertrevolutionen!

LaddarUppdaterar...

Varukorg

Din varukorg är tom
Besök butiken

  • Produktkategorier

  • Beställ bokerbjudande

  • Vill du bli kontaktad om våra bokerbjudanden?

  • Vad tycker andra om Vulkan?