Djur & natur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 70

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Magra rankor och andra dikter om Malung
  Magra rankor och andra dikter om Malung
  169 SEK

  Magra rankor och dikter om Malung är en foto- och diktbok om Malung som betraktar bygdens utveckling från ett fattigt bondesamhälle till gårdagens industriboom och dagens alltmer krystade tillväxtnorm. Naturen som omger bygden är i stor förändring och de berättelser som finns om platser och byggnader bleknar.

  Dessa betraktelser har bokens författare Bente Mellquist Danielson funderat kring, vilket resulterat i denna foto- och diktsamling. Hon är till vardags gymnasielärare och bosatt i Malung.

  Läs mer
 2. Älskade Gamla Jycke
  Älskade Gamla Jycke
  189 SEK

  Hunden följer oss genom våra liv. Den är en del av familjen och ju äldre en hund blir desto mer tid och kärlek har vi delat med den. Vi känner varandra utan och innan och vi vill ha kvar hunden frisk vid vår sida så länge som möjligt. Det finns sätt att öka möjligheten till ett långt liv i god hälsa och det är detta denna bok handlar om. Steg för steg går författaren igenom olika saker att tänka på och göra för att hjälpa hunden att hålla sig pigg och glad länge. Boken följer med er på färden ända tills slutet och tar även upp sorgen tiden efteråt.

  Läs mer
 3. Jägarsjäl
  Jägarsjäl
  340 SEK

  Djupt rotad i människan ligger jakten som en av de mest fundamentala drifterna. Den finns hos oss alla. Om inte med hund och bössa i skogen, så på jobbet eller fotbollsplanen där jakten på framgång och lycka hela tiden är närvarande. Med berättelser från nu- och dåtid skildrar Jonas Kjellberg jakten som det mest naturliga. Han hyllar Carl von Linné och Beethoven, och väver elegant in naturen som inspirationskällan för de många som i konst, musik och litteratur format vår folksjäl.

  Läs mer
 4. Hästarnas Visdom
  Hästarnas Visdom
  285 SEK

  ”Åkalla fler, åkalla fler, åkalla fler!” Hästarna kallar på sitt folk. Längst fram står hästen Arrow. Hon stöter med sin stav i marken, kräver att vi når ut till ännu fler av våra mänskliga bröder och systrar. Så detta är vår inbjudan. Vi kallar på dig som längtar efter att höra hästarna och lära dig att vägledas av deras visdom.

  Läs mer
 5. En lättsam bok om Svamp - fri haiku av Lise-Lotte Bremer
  En lättsam bok om Svamp - fri haiku av Lise-Lotte Bremer
  189 SEK

  En lättläst och fyndig diktsamling med vackra
  bilder. De korta dikterna fångar svamparnas magi och
  skogens lugn och tystnad som är så fylld av liv för den
  som ger sig tid att lyssna.

  Läs mer
 6. Tänk om jag vore en hund en stund – fyrbenta ögonblick tecknade för tvåbenta
  Tänk om jag vore en hund en stund – fyrbenta ögonblick tecknade för tvåbenta
  149 SEK
  Den här boken är i bild och text befolkad av hundar. 
  Hundar jag känner väl och hundar jag mött på vägen.
  Hundar som får min inre hund att vakna till.

   

  Läs mer
 7. Jägar- och naturupplevelser från Stöttingfjällsmarker och Kanadas vildmark
  Jägar- och naturupplevelser från Stöttingfjällsmarker och Kanadas vildmark
  400 SEK

  Harald Holmberg berättar minnen ur sitt jägarliv, och som det också blev ett liv med kameran som ständig följeslagare. Berättelserna omfattar tiden från pojkåren till in i nutid.

   

  Läs mer
 8. Polishästen UTTER - från början till slut
  Polishästen UTTER - från början till slut
  320 SEK

  Den här boken handlar om Sveriges mest kända polishäst och om vår långa och unika resa tillsammans. En fantastisk upplevelse som varade i 26 år som innehöll både spänning, glädje och sorg. Från patrulleringar och våldsamma upplopp till uppvisningar inför kungligheter på stora arenor och andra spektakulära uppdrag. Boken innehåller även mycket material från de första böckerna om Utter som båda är slutsålda sedan länge.

  Läs mer
 9. Valpens första år
  Valpens första år
  299 SEK

  Mycket spännande sker under en valps första år, samla alla underbara händelser och skapa detta unika album.
  Här finns gott om plats för att skriva ner alla speciella minnen om hur det var att uppleva saker för första gången.

  Läs mer
 10. Nötkött
  Nötkött
  275 SEK

  Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 70

Sida
per sida
Sätt fallande sortering