Ekonomi & ledarskap

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 131

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. En mänsklig bok om business
  En mänsklig bok om business
  176 SEK 220 SEK

  Business handlar inte bara om pengar och strategier utan till stor del om medarbetare, samarbete och kommunikation. I en värld i ständig förändring finns det mycket som kan hindra och försvåra vägen framåt, oavsett om det gäller vårt personliga lärande, vår verksamhets tillväxt eller samhällets utveckling i stort. Men hur mycket vi än optimerar och effektiviserar, och hur vi än vänder och vrider på det, handlar det till slut om människan och våra förhållningssätt.

  I denna bok förklarar författaren sju hinder som kan försvåra det dagliga arbetet att nå målen och hålla verksamheten framgångsrik. De sju hindren är: arrogans, okunskap, rädsla, osäkerhet, överbelastning, uppgivenhet och filtrering.

  Läs mer
 2. Tiden ljuger aldrig
  Tiden ljuger aldrig
  450 SEK

  Äntligen en bok om MTM i modernare utformning och innehåll på svenska.

  Böcker om MTM skrevs flitigt på 1940- och 1950-talet och många böcker är endast på engelska.

   

  Läs mer
 3. Funktionskrav i upphandling. Konsten att köpa rätt vara till rätt pris.
  Funktionskrav i upphandling. Konsten att köpa rätt vara till rätt pris.
  499 SEK

  Boken behandlar de olika faserna av en upphandling från start av upphandlingen, utformningen av krav och upphandlingsdokumentation, utvärderingsmodeller och kravuppföljning under kontrakt. Fokus läggs dock på den komplexa uppgiften att kravställa rätt tekniskt system och dessutom kravställa detta på rätt sätt, så att minimal risk för missförstånd uppstår mellan beställare och leverantör.

  Läs mer
 4. Att förstå försäljning
  Att förstå försäljning
  199 SEK

  Ditt ansvar och uppgift är att skapa ett försäljningsresultat. Mitt själv­påtagna ansvar och uppgift är att beskriva vad ett försäljningsresultat består av och vad du ska förstå och agera på för att det ska uppnås. Jag gör det genom metoden Sales Setup som är konstruerad för att förklara försäljning som koncept och uppgift.

  Läs mer
 5. Ingen vill vara ett nyckeltal
  Ingen vill vara ett nyckeltal
  195 SEK

  Innehållet i denna bok bygger mångårig praktik, aktuella teorier, föreläsningar, debattartiklar och böcker inom HR-sfären. Syftet är att väcka tankar och inspirera till utveckling, nya perspektiv och att ta ett steg framåt.

  Läs mer
 6. Fantastiska kundmöten : Gör skillnad för kunder i din butik
  Fantastiska kundmöten : Gör skillnad för kunder i din butik
  249 SEK

  I boken Fantastiska kundmöten – Gör skillnad för kunder i din butik ger vi dig våra allra bästa tips, våra insikter och våra stories. Vi delar också med oss av konkreta övningar som utvecklar, skapar teamkänsla och ger mervärde för dig och dina kunder.

   

  ”Tänk dig att varje dag gå hem från jobbet och känna att du lärt dig något nytt och blivit ännu lite bättre. Vilken härlig känsla!”

  Läs mer
 7. Getting to Square Two
  Getting to Square Two
  225 SEK

  RELEASE CHANGE!
  Does your Lean journey not really take off? Are you succeeding with small islands here and there – seeing new methods being developed with good results - while the large-scale change is not happening? Well, welcome to the Square One club. You are not the only member!

  Läs mer
 8. Investera framgångsrikt
  Investera framgångsrikt
  329 SEK

  Att investera framgångsrikt är egentligen enkelt och det är ingen hemlighet vad som fungerar. Ändå kommer de flesta investerare inte i närheten av börsens avkastning. Hur säkerställer du att du maximerar sannolikheten till hög avkastning på ditt kapital?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 131

Sida
per sida
Sätt fallande sortering