Ekonomi & ledarskap

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 145

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Så här blir du framgångsrik affärsängel
  Så här blir du framgångsrik affärsängel
  250 SEK

  Microsoft, Apple, Nvidia, Google, Amazon och Facebook liksom Spotify, Klarna, King, Neo4J, Zettle och tusentals andra företag har en sak gemensamt - när de bildades var det med hjälp av affärsänglar som satsade sina privata pengar i dessa då riskabla startups.

  Affärsänglar spelar en mycket viktig roll för att identifiera och finansiera startups som så småningom kan växa upp och bli framgångsrika företag. Men kan vem som helst bli affärsängel och hur gör man för att komma igång? Hur hittar man startups och vad ska man tänka på när man investerar? Hur gör man om bolaget inte utvecklas som det var tänkt? Och går det verkligen att leva på att vara affärsängel?

  Alla dessa frågor och många fler får du svar på i den här boken!

  Läs mer
 2. På okänd mark : En företagsresa med utmaningar, framsteg och värdefulla insikter
  På okänd mark : En företagsresa med utmaningar, framsteg och värdefulla insikter
  0 SEK

  Här är bara en bråkdel av innehållet i boken:

  • Upptäck på s. 101 principen som revolutionerade författarens produktivitet – och hur den kan förändra ditt liv.
  • Lär dig hemligheten bakom att skapa ett erbjudande som är svårt att säga nej till, kapitel 31.
  • På s. 220 avslöjar boken den mest avgörande egenskapen för varje entreprenör som drömmer om framgång.
  • Ta reda på vad de 1 procent bäst betalda människorna vet på s. 237 – och hur du kan använda denna kunskap.
  • I kapitel 40 finner du vad som skiljer de mest långvariga entreprenörerna från resten, ett måste för alla som siktar på långsiktig framgång.
  Läs mer
 3. Lönsamt ledarskap
  Lönsamt ledarskap
  349 SEK

  Hans O Jacobson hamnade tidigt i livet i mediabranschen som vd för en av de tongivande gratisdistribuerade nöjestidningarna i 1990-talets Sverige. Han kom från Göteborg men lämnade hemstaden när han utsågs att leda förlagets verksamhet i Stockholm. Under flera år var han också vd för en ledande filmdistributör på den skandinaviska marknaden.

  Läs mer
 4. Den gäckande tydligheten - från förvirring till klarhet i arbetslivet
  Den gäckande tydligheten - från förvirring till klarhet i arbetslivet
  189 SEK

  Tydlighet är viktigt för både människor och organisationer. Den förbättrar prestationen, minskar stressen, ökar välbefinnandet, skapar mer effektiva team och bidrar till engagemang och motivation på arbetsplatsen. Därför är det inte konstigt att den framhålls som önskvärd och eftersträvad.

  Läs mer
 5. Få bättre koll på din kommunikation : Människor påverkar människor
  Få bättre koll på din kommunikation : Människor påverkar människor
  290 SEK

  En handbok i hur du skapar och bidrar till medveten och bra kommunikation.

   

  Läs mer
 6. Försynen tappade en vante
  Försynen tappade en vante
  199 SEK

  I en tid av omvälvningar dyker Thomas Sewerin ner i ledarskapsindustrins historia och framtida utmaningar. Genom personliga reflektioner och kritiska analyser av 70-talets ledarskapsideal till dagens ledarskapspraxis, avtäcker han en fascinerande berättelse om makt, förändring och mänskligt driv.

  Läs mer
 7. En handbok om musikbranschen : Aktörerna, avtalen och sedvänjan av Sissi Hagald
  En handbok om musikbranschen : Aktörerna, avtalen och sedvänjan av Sissi Hagald
  289 SEK

  En Handbok om Musikbranschen – Aktörerna, Avtalen & Sedvänjan är en unik redogörelse för hur musikindustrin fungerar och ett måste för alla som vill veta mer om den. Sissi riktar sig inte bara till dig som är artist, låtskrivare, producent, manager, skivbolagsrepresentant, jurist och redovisare utan även till dig som är förälder, partner eller kompis till en aspirerande stjärna.

  Läs mer
 8. Den omtänksamma rebellens hemlighet - Om ett modigt ledarskap
  Den omtänksamma rebellens hemlighet - Om ett modigt ledarskap
  176 SEK 220 SEK

  Den omtänksamma rebellens hemlighet är en annorlunda skildring som bryter sig loss från den traditionella ledarskapslitteraturens sätt att förmedla teorier och modeller.
  Ett oväntat samtal blomstrar mellan en direktör och en omtänksam rebell.
  Över en kopp kaffe förvandlas en vardaglig stund till en lektion i ledarskap. Direktören får ta del av nya perspektiv på innovation, utveckling och konsten att leda sig själv och andra i en mycket turbulent tid.
  Den omtänksamma rebellens hemlighet är en gnistrande oas av originalitet och insikt. Den utmanar, inspirerar och ger hopp.

  Läs mer
 9. Lärdomar för livet: Pengar, Kunskap och Moral
  Lärdomar för livet: Pengar, Kunskap och Moral
  176 SEK 220 SEK

  Lärdomar för livet av Gustaf Sandberg är din nyckel till framgång och välbefinnande som ung vuxen. I denna bok utforskas det komplexa samspelet mellan pengar, kunskap och moral.

  Läs mer
 10. Konsten att skapa affärsidéer
  Konsten att skapa affärsidéer
  176 SEK 220 SEK

  Om du saknar en affärsidé och verkligen behöver en, då är det den här boken du ska läsa. Tänk dig att kunna skapa din alldeles egna affärsidé – en idé som kan förändra ditt liv. Är det ens möjligt? Det är klart det är möjligt! Rätt tankegångar och tekniker är det som behövs.

   

  ENKLA IDÉER ÄR ALLTID BÄST. Det är en mening värd att lägga på minnet. En affärsidé behöver inte vara komplicerad för att du ska kunna tjäna pengar. Om du börjar med att skapa affärsidéer utifrån ett blankt papper, är det som att försöka räkna taggarna på en igelkott – väldigt svårt. Men inte omöjligt, om man ger det tillräckligt med tid.

   

  Boken kommer att ge dig grundläggande tips och övningar om hur du enkelt skapar riktiga affärsidéer utifrån
  väl valda strategier, så att du slipper börja på ett blankt papper. Boken beskriver även tydliga och enkla tankesätt, som får dina drömmar om att skapa affärsidéer att bli verklighet.

   

  Kreativitet i all ära, men sanningen är att kreativitet inte är det viktigaste för att skapa affärsidéer, som många kanske tror. Hur det går till kan du läsa mer om i boken.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 145

Sida
per sida
Sätt fallande sortering