Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 267

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Dit du inte når
  Dit du inte når
  176 SEK 220 SEK

  Christine blir förälskad i Alex. De träffas på en konstkurs och inleder en passionerad relation. Alex är charmig, kärleksfull och impulsiv och redan efter några månader flyttar hon in i hans lägenhet på Östermalm i Stockholm.

  Läs mer
 2. Kärlek på print
  Kärlek på print
  160 SEK 200 SEK

  Vi lever i ett samhälle där allt rusar fram och tekniken tar över. Tankar, rädslor och känslor stänger vi in i oss själva och vi glömmer det lilla i allt det stora.

  Läs mer
 3. Gå och vänd dig inte om
  Gå och vänd dig inte om
  176 SEK 220 SEK

  Melinda, som boken handlar om, berättar om två plågsamma förhållanden hon har haft med män med narcissistiska personlighetsdrag. Män som utsatte henne för psykisk och fysisk misshandel under flera års tid.

   

  Läs mer
 4. Glöd
  Glöd
  176 SEK 220 SEK

  Har du svårt att hitta en bra balans i vardagen? Vill du lära dig förstå och hantera knepiga människor i din omgivning på ett bättre sätt?

  Läs mer
 5. Lev nu, dö sen
  Lev nu, dö sen
  176 SEK 220 SEK

  Angelica och Tom passar inte ihop. Den saken är alldeles klar. Faktum är att Tom aldrig träffat en kvinna som varit så fel. Ändå dras de till varandra som nattfjärilar dras till ljuset. Problemet är att Tom avskyr otrohet mer än något annat och Angelica verkar inte dra sig för att ha en och annan flirt med män som har ring på fingret. Åtminstone är det den bilden han har av henne.

  Läs mer
 6. Läk ditt sinne, befria din kropp – En berättelse om att läka från kroniska tillstånd
  Läk ditt sinne, befria din kropp – En berättelse om att läka från kroniska tillstånd
  176 SEK 220 SEK

  Kämpar du med smärta eller trötthet? Håller du på att ge upp? Jag vet hur du känner, jag har varit du! I din hand håller du ett ljus i det mörker du famlar runt i. Nämligen min berättelse om hur jag hittade ut ur labyrinten. I boken visar jag dig till en stig som du kan börja vandra på, en stig som tar dig igenom tunneln och ut i ljuset på andra sidan där välmående väntar på dig!” - Pernilla Rasiwala

   

  "Läk ditt sinne, befria din kropp" är en personlig berättelse om mod, upptäckten av inre kraft och vägen till läkning. Oavsett om du lider av fysisk smärta, utmattning eller emotionella obalanser så kommer du att finna hopp, styrka och vägledning i boken.

   

  Följ författarens resa genom långtidscovid och hypotyreos till välmående, där samspelet mellan sinnet och kroppen utforskas. Upptäck den grundläggande orsaken bakom många hälsoproblem och de möjligheter du själv har att förändra ditt mående.

   

  Denna bok kommer att ge dig insikter om hur du kan läka och återfå kontrollen över ditt eget välbefinnande. Du får läsa om och lära dig enkla metoder som stöder din kropps naturliga läkande förmåga. Du får också praktiska verktyg för att hjälpa din inre läkare att vakna till liv, återupprätta din hälsa och uppnå en harmonisk balans i ditt liv.

   

  Boken kommer att omdefiniera ditt perspektiv på hälsa och ditt eget läkande. Välkommen att ta första steget på vägen ut ur mörkret!

  Läs mer
 7. Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig
  Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig
  176 SEK 220 SEK

  Har du ett barn eller en närstående som missbrukar substanser? Har du en vän som du misstänker har fastnat i ett missbruk? Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig är en gripande och upplysande berättelse skriven av en förälder till ett barn som fastnade i en missbruksproblematik.

  Läs mer
 8. En förtrollad värld
  En förtrollad värld
  210 SEK

  Den här boken tar upp den onödiga tystnaden, både i det privata livet och i det offentliga. Hur vi förtränger det som är obekvämt att tala om.
  Ohälsan ökar idag, många drabbas av likartade symtom, varav hjärntrötthet är ett. En del tas på allvar, andra inte.

  Läs mer
 9. Pytteresan : 100 dagar på Neonatalen
  Pytteresan : 100 dagar på Neonatalen
  189 SEK

  Pytteresan är en bok som skildrar våra 100 dagar på Neonatalen. Våra tvillingkillar föddes sommaren 2012 i vecka 25+6. Den beskriver transparent mina minnesfragment från födseln och framåt hur livet såg ut med alla känslor, händelser och lyrisk prosa.

  Läs mer
 10. Föräldrarkraften
  Föräldrarkraften
  176 SEK 220 SEK

  Föräldrarkraften är en informativ bok som är oumbärlig för föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Författaren förklarar olika diagnoser, vad de innebär och vilka problem som är relaterade till dem.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 267

Sida
per sida
Sätt fallande sortering