Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 208

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Jag är inte perfekt, tyvärr : Om ångest, oro och konsten att vara snäll mot sig själv
  Jag är inte perfekt, tyvärr : Om ångest, oro och konsten att vara snäll mot sig själv
  45 SEK

  "I Jag är inte perfekt, tyvärr" blandar bloggaren och författaren Michaela Forni högt och lågt allt ifrån råd och actionplaner när ångesten slår till till hur det känns att faktiskt inte vilja leva längre. Boken är en kombinerad dagbok och självhjälpsbok och beskriver hur krav och perfektionism i dagens samhälle bidrar till en växande stress och oro hos unga kvinnor och vilken del sociala medier har i det hela. Med hjälp av yoga, mindfulness och terapi tog sig Michaela själv tillbaka från en period av utmattning. 26 år gammal sa hon upp sig från ett framgångsrikt och välbetalt jobb i ledningen för ett stort medieföretag.

  Läs mer
 2. Har du PMS, eller? En peppande bok till alla våra systrar
  Har du PMS, eller? En peppande bok till alla våra systrar
  45 SEK

  I Har du PMS, eller? berättar Charlie och Jenny öppet, roligt och modigt om sina egna erfarenheter av att leva med PMS/PMDS. Hur bemöts man av sin husläkare när man söker hjälp? Vad säger gynekologen? Finns det några mediciner? Hjälper kosttillskott? Kan healing, zonterapi och akupunktur hjälpa? Vilken forskning bedrivs? Varför är det fortfarande så tabubelagt att prata om PMS? 

  Läs mer
 3. Mer lugn mage med god mat : kokboken för dig med IBS
  Mer lugn mage med god mat : kokboken för dig med IBS
  119 SEK

  Kokbok för IBS-magar en succé! Så många som 1,5 miljoner svenskar lider av magsjukdomen IBS (Irritable bowel syndrome) som bland annat ger smärta, gaser och uppblåsthet. Boken Lugn mage med god mat Sveriges första kokbok för personer med IBS-mage har gjort succé och nu kommer uppföljaren Mer lugn mage med god mat. Recepten är fortsatt fria från lök, vitlök, gluten och laktos och baseras på kostbehandlingen FODMAP en metod som ger tre av fyra personer lugnare mage.

  Läs mer
 4. Den läkande maten : recept mot autoimmuna sjukdomar, inflammationer och allergier
  Den läkande maten : recept mot autoimmuna sjukdomar, inflammationer och allergier
  209 SEK

  I Den läkande maten får du en komplett guide till AIP med ett 70-tal recept för vardag och fest, veckomeny, listor på livsmedel du ska utesluta och inkludera, guide till återintroduktion samt tips på hållbar livsstil.

  Läs mer
 5. Vem bestämmer över din tid? Konsten att frigöra tid och energi
  Vem bestämmer över din tid? Konsten att frigöra tid och energi
  189 SEK

  Målet med den här boken är att visualisera och tydliggöra hur vi använder vår tid och hur vi kan få ut mer av dygnets 24 timmar. Det finns en, för många, outnyttjad potential i att börja dagen på rätt sätt och använda tiden väl, i kombination med hur vår hjärna fungerar som bäst. Med över 20 års erfarenhet av att lära människor att handskas med tiden och livet, delar Petra Brask med sig av de bästa tipsen och de mest konkreta verktygen som hjälper dig att frigöra tid och energi.

  Läs mer
 6. Den läkande maten : recept mot autoimmuna sjukdomar, inflammationer och allergier
  Den läkande maten : recept mot autoimmuna sjukdomar, inflammationer och allergier
  119 SEK

  Lider du av autoimmun sjukdom, allergi, dålig mage eller kroniska inflammationer? Då är Den läkande maten perfekt för dig.God tarmhälsa är en förutsättning för att må bra. Över 1 miljon svenskar har någon autoimmun sjukdom och var femte svensk är allergisk. Metoden i den här boken AIP, autoimmunt protokoll är en variant av paleo (stenålderskost) som tack vare goda resultat gör succé över hela världen. 

  Läs mer
 7. Whose time is this? - The art of freeing up time and energy
  Whose time is this? - The art of freeing up time and energy
  189 SEK

  Petra Brask has over 20 years of experience in teaching people to manage their time and their lives. In this book, she shares her best tips and concrete tools to help you free up time and energy.

  Läs mer
 8. Så mycket friskare : Ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga
  Så mycket friskare : Ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga
  45 SEK

  Så mycket friskare är Anders sätt att dela med sig av kunskaper och värdefulla insikter för att få oss att må bättre. Världens bästa behandling är ingen mirakelmedicin utifrån vetenskaplig forskning och egna erfarenheter ökar han förståelsen för olika sjukdomar och hur vi kan förebygga dem genom fysisk aktivitet och bättre kostvanor. Allt detta och litet till finns samlade i en enda bok

  Läs mer
 9. You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer
  You go girl : att våga lämna kränkande kärleksrelationer
  179 SEK

  Det här är en bok till alla kvinnor som befunnit eller befinner sig i kränkande, destruktiva relationer. Som blivit slagna och förminskade, fysiskt och mentalt. En bok full av igenkänning, förståelse och tröst. För det är många som varit där. Men det är också en handbok fylld med tips och energi en riktig vän att hålla i handen när man själv inte längre orkar eller ser någon väg vidare.

  Läs mer
 10. Den friska maten för hela familjen - kostronauterna visar vägen
  Den friska maten för hela familjen - kostronauterna visar vägen
  179 SEK

  Den här boken är en lustfylld, lekfull, pedagogisk och smart inkörsport till en hälsorevolution i familjen! Du får två böcker i en om det förändringsarbete du enkelt kan göra. Nyckeln är att man behöver förstå VARFÖR man gör förändringen. Som förälder får du lära dig grunderna till hälsa och kost i ett enkelt format. Boken är vändbar och i en egen del får barnen samma budskap, där fyra glada figurer, kostronauterna, leder dem genom ett antal barnanpassade berättelser där vi får lära känna Lip, Amin, Vimi och Glu som visar barnen vägen till en hälsosam vardag. 

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 208

Sida
per sida
Sätt fallande sortering