Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 240

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Jag är Världen
  Jag är Världen
  169 SEK

  Vad är det som får dig framåt i livet?
  Hur kommer det sig att du vaknar varje morgon,
  går upp och tar dig an dagen?
  Drivkraften
  Själens tempel
  Det brinner fritt
  Varje låga, dansar
  Glänser i mitt pansar
  Krigaren i mig
  När bestämmer du dig?
  Varför fullföljer du ej?

  Om du vill något, finns inte tvekan i dit sinne
  Om du vill något får du kämpa, stånga dig blodig,

  för inget kommer gratis!
  Res på dig, ja det gör ont.
  Tveka inte, enda sättet för dig
  att förlora är att sluta.

  Läs mer
 2. V/F VALIDATION® - Feilmetoden : Hur man hjälper desorienterade äldre-äldre
  V/F VALIDATION® - Feilmetoden : Hur man hjälper desorienterade äldre-äldre
  199 SEK

  Validationsmetoden utvecklades av den amerikanska socialarbetaren Naomi Feil redan på 1970-talet. Denna metod visar hur man bygger en kärleksfull relation och kommunicerar med mycket gamla personer i alla faser, oavsett om personen är verbal eller inte längre uttrycker sina behov och känslor med ord.

  Läs mer
 3. Sjukt frisk
  Sjukt frisk
  176 SEK 220 SEK

  Efter en MS-diagnos förändras livet helt och hållet för Jenny Ström. Från att vara en driven och sportig kvinna som alltid utmanar sig själv, blir hon utan sin identitet, självkänsla och styrka. På grund av sin rädsla för att inte prestera får sjukdomen stå åt sidan medan hon växlar upp. Hon lovar sig själv att aldrig visa sig svag, men till slut tar det stopp.

  Läs mer
 4. Naturen - en spegling av Guds röst
  Naturen - en spegling av Guds röst
  159 SEK

  De svårigheter människan möter på livets väg har gjort att människan, såsom författaren Stina Rova själv, sökt Guds vägledning i olika livssituationer.

  Hon upptäckte hur lätt det är att göra fel i livets vägskäl.
  Att höra Guds röst har inte varit en självklarhet utan det har krävts mycket eftertanke och studier i Guds ord för att hamna rätt. Med åren upptäckte hon att Guds röst ofta kommer från naturen, och det gav upphov till denna bok.

  Som inre meningar började texterna födas ibland före en händelse och ibland under händelsens gång.
  Texterna har gett tröst och förståelse av situationen som råder.

  Detta med att tolka en andlig vägledning från naturlagarna är inget nytt i biblisk historia. Jesus använde ofta naturen för att få folket att förstå hans förkunnelse.

  Stina Rova är idag pensionerad grundskolelärare. Sedan trettioårsåldern har hon varit engagerad i Pajala pingstkyrka.

  Läs mer
 5. Mot alla odds - att leva med Turners syndrom
  Mot alla odds - att leva med Turners syndrom
  189 SEK

  Har du - eller har ditt barn Turners syndrom? Har ni precis fått reda på diagnosen? Är tankarna och oron det som styr all er vakna tid? Då är det värt att läsa den här boken, då den är det första i sitt slag på den svenska marknaden och innehåller både fakta om syndromet och livsberättelser, upplevelser och tankar från andra diagnosbärare och deras anhöriga.

  Läs mer
 6. Födelsemärken som går..., det är fästingar
  Födelsemärken som går..., det är fästingar
  189 SEK

  Denna skrift har tillkommit i nära samarbete med mitt kära barnbarn Lukas Andér under hans första tio år 2010-2020, då härlig livsaptit, nyfikenhet och kroppslig energi inspirerade honom till en sprudlande språkglädje. Den har jag velat fånga och bevara. Skriftens alla foton är tagna av Lukas mamma Li Andér. Den tillägnas naturligtvis Lukas.

  Läs mer
 7. Mamma till en ängel
  Mamma till en ängel
  151 SEK 189 SEK

  Lyckan är total när Nea och John äntligen blir gravida. Men så händer det som inte får hända. Kort innan förlossningen dör barnet i magen. Hur lever man vidare utan sitt barn?

  Läs mer
 8. Queens of Scars
  Queens of Scars
  269 SEK

  Spegel, spegel på väggen där …

  Vi är de enbröstade, platta och rekonstruerade. Vi är kvinnorna som har tvingats till att se oss själva hår och bröstlösa i spegeln samtidigt som vi kämpat mot en dödlig sjukdom. En bild omgiven av tabun, skam och ovisshet, nyfunna värderingar och självkärlek. Känslor och erfarenheter som vi delar med oss av i denna bok. Ocensurerat och utlämnande berättar vi om de dyrköpta lärdomarna kring vår bröstlöshet och delar med oss av våra ärr med en för hoppning om att kunna läka andras. Kanske våra bilder kan bytas ut mot de ofta ouppnåeliga idealbilder på kvinnokroppen som cirkulerar i media? Vi är många och blir tyvärr fler varje timme.

   

  Läs mer
 9. Vad vill du mig, Liv?
  Vad vill du mig, Liv?
  176 SEK 220 SEK

  "Vad vill Du mig, Liv?" är en berättelse om att drabbas av cancer och orientera sig i livet när det ställs på sin spets. Författaren Anne Saari berättar naket och enkelt om krisen och mötet med sjukvårdens fram- och baksidor. Personliga minnen rinner fram ur inre källsprång. Det är en livsnära berättelse om att söka mening i livet som det är, snarare än att söka meningen med livet så som man tänker sig att det borde vara.

  Läs mer
 10. Ta makten över din stress
  Ta makten över din stress
  249 SEK

  Andreas Piirimets var den hypereffektive entreprenören och IT-konsulten som efter 15 år av högt tempo slutligen blev sjukskriven i utmattningssyndrom. Idag har han bytt spår till att skriva och tala om hur vi kan ta makten över stressen och leva i balans.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 240

Sida
per sida
Sätt fallande sortering