Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 268

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. 17 nycklar till ett lyckligare liv! Hur jag gick från utmattad till livsnjutare på 30 dagar.
  17 nycklar till ett lyckligare liv! Hur jag gick från utmattad till livsnjutare på 30 dagar.
  176 SEK 220 SEK

  Känner du dig utmattad, är du alltid trött och saknar energi? Vill du känna dig gladare? Då är den här boken för dig. Själv har jag varit inne i den berömda väggen, inte bara en utan två gånger. Min resa startade när jag gick in i väggen 2015. Det enda jag gjorde i flera veckor, var att ligga i sängen eller soffan hela dagen, jag ville bara att den skulle ta slut, så att jag fick lägga mig i sängen igen. Jag ville inte att det skulle vara så här, men visste inte vad jag skulle göra. Jag insåg att den enda personen som kunde göra något åt det, var jag själv, ingen annan.

  Som tur var hittade jag en massa nycklar och tekniker som jag började använda mig av. På endast 30 dagar förändrade jag mitt liv från att bara vilja sova, till att tycka att dagarna var för korta för att hinna med allt jag ville göra. Och nu vill jag hjälpa dig att utnyttja dessa nycklar. Vissa är lättare, andra är svårare. Naturligtvis behöver du inte använda alla 17 nycklarna, utan välj bara de som passar ditt liv just nu.

  Läs mer
 2. Hjältarna på Mistelön. Om Alzheimer och de andra
  Hjältarna på Mistelön. Om Alzheimer och de andra
  176 SEK 220 SEK

  Hur känns det att ha Alzheimers sjukdom? Mikaela hade redan innan den formella diagnosen förstått att det hon drabbats av inte bara var ‘vanlig glömska’.

  Läs mer
 3. ETT ÖPPET SINNE SER MER. Upptäck tecken och utveckla din intuition och fantasi
  ETT ÖPPET SINNE SER MER. Upptäck tecken och utveckla din intuition och fantasi
  299 SEK

  Redan för 20 år sedan hade jag ett skriftligt mål och en innerlig önskan att skriva en bok om hur ”tecken” kan läsas av och påverka våra liv. 

  Läs mer
 4. Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.
  Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.
  176 SEK 220 SEK

  "Utforska Mäns Innersta Tankar och Känslor om Kroppsbild - En Djupdykning i Männens Värld"


  Ta del av en gripande samling av mäns personliga berättelser om deras förhållande till sina kroppar och kroppsbilder. I dagens samhälle präglat av normer och förväntningar står dessa modiga män fram för att dela med sig av sina innersta tankar och djupaste känslor. Från olika åldrar och platser runt om i världen tar varje berättelse dig med på en resa genom den komplexa relationen till den egna kroppen.


  Författaren, själv en del av denna viktiga dialog, har konstnärligt formgett boken för att ge en plattform åt män vars röster tidigare inte fått tillräckligt utrymme. Genom ärliga och öppenhjärtiga berättelser belyses de utmaningar som män kan möta när det gäller att acceptera och älska sina kroppar, både i med- och motgång.


  Denna unika samling av berättelser är inte bara en ögonöppnare utan också en stark påminnelse om vikten av att främja medvetenhet och förståelse för de olika utmaningar som män möter när det kommer till kroppsideal och självacceptans.


  Ge dig själv möjligheten att fördjupa dig i dessa berättelser som på ett både känslosamt och tankeväckande sätt speglar människors kamp och resa mot att omfamna sina kroppar och älska sig själva.


  "Modet att dela med sig av sina innersta känslor och tankar om kroppsbild är grunden för förändring och självacceptans. Denna samling av berättelser är ett viktigt steg i riktning mot ett mer inkluderande och förstående samhälle." - Författaren

  Läs mer
 5. Så här blev det för mig
  Så här blev det för mig
  180 SEK

  15 numera vuxna, som deltog i stödgrupp som barn, berättar vad de minns av sin stödgrupp och sin tid i gruppen.
  Har de upplevt att det hjälpt dem förstå sig själv bättre, den miljö de växte upp i och senare i livet?

  Läs mer
 6. Aktivitetsboken
  Aktivitetsboken
  176 SEK 220 SEK

  Det här är en bok att samla minnen i, en bok som bygger på gemenskap och delaktighet.
  Att planera kommande ledig tid tillsammans. Här uppmanas du att utforska saker i din närhet, caféer och restauranger som lockar dina smaklökar, och upplevelser att komma ihåg.

  Läs mer
 7. Första boken om mig
  Första boken om mig
  176 SEK 220 SEK

  Välkommen till livet, lilla älskling!

  Denna fyll-i-bok är en kärleksfull resa genom ditt första år. Från spända väntansdagar till magiska ögonblick, fånga varje leende, varje steg och varje ögonblick av ditt liv.

   

  Fyll sidorna med bilder och minnen, skapa en tidlös skatt att dela med dina nära och kära. En bok om kärlek, skratt och de små miraklen som gör ditt första år så speciellt. Välkommen till en bok fylld av kärlek och minnen!

  Läs mer
 8. Meditation på ren svenska - En handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa
  Meditation på ren svenska - En handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa
  176 SEK 220 SEK
  Den här boken borde du ha fått när du växte upp!
   
  Flera miljoner svenskar lider av psykisk ohälsa och ett av grundproblemet till psykisk ohälsa handlar om att när vi växte upp så var det ingen som lärde oss något om hur vi skulle hantera våra negativa tankar och negativa känslor så att vi kan skapa vår egna inre lycka.
   
  Istället lärde vi oss att hantera våra negativa känslor genom att hela tiden tränga undan och trycka ner våra jobbiga känslor med hjälp av olika aktiviteter eller substanser för inre frid, lycka och harmoni. Att söka inre frid, lycka och harmoni utanför sig själv leder för det mesta till olika former av psykisk ohälsa förr eller senare.
   
  I den här handboken så får du lära dig allt om hur du blir mästare över dina egna reaktioner, tankar och känslor. När du är mästare över dina egna reaktioner, tankar och känslor så blir du även mästare över dina egna handlingar, vilket är vägen till sann verklig inre frid, lycka och harmoni.
   

   

  Läs mer
 9. Jag har ätit diskmedel
  Jag har ätit diskmedel
  140 SEK

  Mitt kära barnbarn Hugo Andér har givit mig härliga portioner av kroppslig energi och skratt under hans första tio år 2014–2024.

  I den här skriften presenteras ett axplock av uttrycken för hans livsaptit, sprakande lekfullhet och språkliga fantasi.

  Hugos mamma Li Andér har tagit de allra flesta av skriftens foton.

  Den tillägnas alldeles självklart Hugo.

  Läs mer
 10. Rörelsemönster
  Rörelsemönster
  229 SEK

  Att ha möjligheten att kunna utföra rörelser på ett ledigt sätt underlättar våra dagliga aktiviteter oavsett om vi rör oss på jobbet eller på fritiden. Vi önskar oss alla att ha ett väl fungerande rörelsemönster.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 268

Sida
per sida
Sätt fallande sortering