Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 277

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.
  Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.
  176 SEK 220 SEK

  "Utforska Mäns Innersta Tankar och Känslor om Kroppsbild - En Djupdykning i Männens Värld"


  Ta del av en gripande samling av mäns personliga berättelser om deras förhållande till sina kroppar och kroppsbilder. I dagens samhälle präglat av normer och förväntningar står dessa modiga män fram för att dela med sig av sina innersta tankar och djupaste känslor. Från olika åldrar och platser runt om i världen tar varje berättelse dig med på en resa genom den komplexa relationen till den egna kroppen.


  Författaren, själv en del av denna viktiga dialog, har konstnärligt formgett boken för att ge en plattform åt män vars röster tidigare inte fått tillräckligt utrymme. Genom ärliga och öppenhjärtiga berättelser belyses de utmaningar som män kan möta när det gäller att acceptera och älska sina kroppar, både i med- och motgång.


  Denna unika samling av berättelser är inte bara en ögonöppnare utan också en stark påminnelse om vikten av att främja medvetenhet och förståelse för de olika utmaningar som män möter när det kommer till kroppsideal och självacceptans.


  Ge dig själv möjligheten att fördjupa dig i dessa berättelser som på ett både känslosamt och tankeväckande sätt speglar människors kamp och resa mot att omfamna sina kroppar och älska sig själva.


  "Modet att dela med sig av sina innersta känslor och tankar om kroppsbild är grunden för förändring och självacceptans. Denna samling av berättelser är ett viktigt steg i riktning mot ett mer inkluderande och förstående samhälle." - Författaren

  Läs mer
 2. Så här blev det för mig
  Så här blev det för mig
  180 SEK

  15 numera vuxna, som deltog i stödgrupp som barn, berättar vad de minns av sin stödgrupp och sin tid i gruppen.
  Har de upplevt att det hjälpt dem förstå sig själv bättre, den miljö de växte upp i och senare i livet?

  Läs mer
 3. Aktivitetsboken
  Aktivitetsboken
  176 SEK 220 SEK

  Det här är en bok att samla minnen i, en bok som bygger på gemenskap och delaktighet.
  Att planera kommande ledig tid tillsammans. Här uppmanas du att utforska saker i din närhet, caféer och restauranger som lockar dina smaklökar, och upplevelser att komma ihåg.

  Läs mer
 4. Första boken om mig
  Första boken om mig
  176 SEK 220 SEK

  Välkommen till livet, lilla älskling!

  Denna fyll-i-bok är en kärleksfull resa genom ditt första år. Från spända väntansdagar till magiska ögonblick, fånga varje leende, varje steg och varje ögonblick av ditt liv.

   

  Fyll sidorna med bilder och minnen, skapa en tidlös skatt att dela med dina nära och kära. En bok om kärlek, skratt och de små miraklen som gör ditt första år så speciellt. Välkommen till en bok fylld av kärlek och minnen!

  Läs mer
 5. Meditation på ren svenska - En handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa
  Meditation på ren svenska - En handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa
  176 SEK 220 SEK
  Den här boken borde du ha fått när du växte upp!
   
  Flera miljoner svenskar lider av psykisk ohälsa och ett av grundproblemet till psykisk ohälsa handlar om att när vi växte upp så var det ingen som lärde oss något om hur vi skulle hantera våra negativa tankar och negativa känslor så att vi kan skapa vår egna inre lycka.
   
  Istället lärde vi oss att hantera våra negativa känslor genom att hela tiden tränga undan och trycka ner våra jobbiga känslor med hjälp av olika aktiviteter eller substanser för inre frid, lycka och harmoni. Att söka inre frid, lycka och harmoni utanför sig själv leder för det mesta till olika former av psykisk ohälsa förr eller senare.
   
  I den här handboken så får du lära dig allt om hur du blir mästare över dina egna reaktioner, tankar och känslor. När du är mästare över dina egna reaktioner, tankar och känslor så blir du även mästare över dina egna handlingar, vilket är vägen till sann verklig inre frid, lycka och harmoni.
   

   

  Läs mer
 6. Jag har ätit diskmedel
  Jag har ätit diskmedel
  140 SEK

  Mitt kära barnbarn Hugo Andér har givit mig härliga portioner av kroppslig energi och skratt under hans första tio år 2014–2024.

  I den här skriften presenteras ett axplock av uttrycken för hans livsaptit, sprakande lekfullhet och språkliga fantasi.

  Hugos mamma Li Andér har tagit de allra flesta av skriftens foton.

  Den tillägnas alldeles självklart Hugo.

  Läs mer
 7. Rörelsemönster
  Rörelsemönster
  229 SEK

  Att ha möjligheten att kunna utföra rörelser på ett ledigt sätt underlättar våra dagliga aktiviteter oavsett om vi rör oss på jobbet eller på fritiden. Vi önskar oss alla att ha ett väl fungerande rörelsemönster.

  Läs mer
 8. Allt blir alltid till det bästa
  Allt blir alltid till det bästa
  176 SEK 220 SEK

  Upplever du att du ibland fastnar i att överanalysera det som händer runt dig? Att dina tankar går i spinn men inte leder någonstans?

  Läs mer
 9. Pappa är i alla fall nykter
  Pappa är i alla fall nykter
  176 SEK 220 SEK

  Pappa är i alla fall nykter är en roman om hur livet kan ödeläggas när socialtjänsten väljer att endast lyssna till den ena föräldern och svartmålar den andra. Om hur barnen är de som får betala priset när de vuxnas behov prioriteras.

  Läs mer
 10. Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
  Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
  176 SEK 220 SEK

  Hej! Får jag vara din vän? En vän som alltid vill ditt bästa. En vän som lyssnar, finns vid din sida och guidar dig.

   

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 277

Sida
per sida
Sätt fallande sortering