Familj & hälsa

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 97

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Landa, andas, lev : alla förtjänar att må bra - även du!
  Landa, andas, lev : alla förtjänar att må bra - även du!
  39 SEK

  Är du också trött på perfekta människor som verkar leva på att ge andra råd om hur dom också kan bli perfekta? Böcker, föreläsningar, Facebook-sidor och stylade instagramkonton av stylade människor med tillrättalagda liv skapar mer press och stress i ett redan hektisk livspussel. Kom ihåg att det aldrig är dig det är fel på, det är inte meningen att man ska kunna uppnå det liv som många arbetar så hårt för att visa upp. Med Landa, Andas, Lev! så kan du säga hejdå till ditt begränsande förflutna och lära dig strunta i stress och krav från omgivningen. Alla förtjänar att må bra - även du!

  Läs mer
 2. Strokesurvivor- vägen vidare efter stroke
  Strokesurvivor- vägen vidare efter stroke
  199 SEK

  Anneli lever sitt drömliv. Hon är gift och har en lovande karriär inom finansbranschen. Både hon och hennes man tjänar bra med pengar. De har köpt sitt drömhus, de har en son som precis fyllt tre år och nu väntar Anneli deras andra barn. Livet är precis så som hon hade bestämt att det skulle vara.

  Läs mer
 3. Läka Livet - Att hela och komma närmare dig själv
  Läka Livet - Att hela och komma närmare dig själv
  198 SEK

  Har du någon gång känt att det kan finnas mer att upptäcka i livet, att det finns ett annat sätt att leva livet eller haft funderingar om meningen med livet … och kanske till och med att du vill förändras som människa?

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 97

Page
per sida
Sätt fallande sortering