Fantasy & Sci-fi

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 55

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Dolt under isen
  Dolt under isen
  176 SEK 220 SEK

  I Fjällforsen, ett samhälle där vardagen blandas med det extraordinära, driver Katinka Månstråhle ett pensionat och en vargpark. Hennes värld förändras när hon bevittnar märkliga himlafenomen som får andra i samhället att misstänka utomjordisk aktivitet. Hennes initiala skepsis försvinner när hon bevittnar ett UFO och får veta om en nedfrusen utomjording, gömd i en frys i femtio år.

  Läs mer
 2. Síoda & Bävern
  Síoda & Bävern
  176 SEK 220 SEK

  Síoda & Bävern är en filosofisk resa som är fylld av mystik och erbjuder en fängslande läsning som utmanar läsarens uppfattningar om livet.

  Läs mer
 3. Tyst dag
  Tyst dag
  176 SEK 220 SEK

  I en framtida värld kämpar Andy och hennes kamrater på nyhetstidningen Röd Sol för att avslöja vad de anser vara sanningen. Men när Andy går undercover startar en serie händelser som får henne att tvivla på tidigare livsval.

  Läs mer
 4. Själ
  Själ
  176 SEK 220 SEK

  Långsamt vaknar jag upp. Små fragment av tankar glimmar till innan det svartnar igen. Blink, blink, svart, blink. Som en fyr på en kobbe längst ut i havsbandet en dimmig natt. Hur länge det hållit på har jag ingen aning om, när lampan plötsligt tänds i ett kontinuerligt, om än inte stadigt, sken. Var i helvete är jag?

  Tim är en android som år 2139 flyttar till Stockholm för att möjliggöra ett liv tillsammans med sin flickvän Louise. Men inte ens i Norden är samhället redo för blandade förhållanden och de jagas av polisen. Drygt hundra år tidigare blir Eva den första människan med avancerade implantat. Och när hon väl börjat varken kan eller vill hon sluta. Är hon till sist mänsklig?

  Läs mer
 5. Någon kallar ditt namn
  Någon kallar ditt namn
  176 SEK 220 SEK

  Denna nervkittlande resa är mer än ett äventyr bland gudar och myter. Det är en berättelse om ansvar, mod och visdom, som ytterst handlar om ditt eget bidrag till att framtiden inte ska ta slut i morgon.

  Läs mer
 6. Silverbarn i Mnemosynes fotspår
  Silverbarn i Mnemosynes fotspår
  176 SEK 220 SEK

  Följ med Juliette och Alexandra genom skolan, kärleken och mörka konfrontationer, där mystiken i deras förflutna vävs samman med en hisnande nutid.

  Läs mer
 7. Överlev
  Överlev
  176 SEK 220 SEK

  En ofrivillig hjältinna. En värld i spillror. Och en hemlighet som kan förändra allt.

  Läs mer
 8. 7 skräcknoveller
  7 skräcknoveller
  176 SEK 220 SEK

  Skräck lurar runt varje hörn i denna mörka novellsamling. Sju unika skräckberättelser dyker djupt in i hjärtats dunkla vrår och väcker dina värsta mardrömslika föreställningar.

  Läs mer
 9. De osynliga fyrverkerierna
  De osynliga fyrverkerierna
  176 SEK 220 SEK

  DE OSYNLIGA FYRVERKERIERNA är en samling noveller som sticker hål på verkligheten för att undersöka vad som finns på andra sidan.

  Läs mer
 10. Crusader - Ljusets förkämpe
  Crusader - Ljusets förkämpe
  220 SEK

  En ny era tar sin plats när Saladdin äger makten över Jerusalem. Fattigdom har frambringat det värsta ur folket. Daras by är attackerad, och han kan inte längre söka hjälp av Crusaders som nu har gjorts laglösa. De var mäktiga krigare som kunde framkalla ljusets kraft, men föll inför Saladdin. Istället slår Dara följe med en sliten man med brustet hjärta vid namn Amos. De hamnar genast i hetluften med fel sorts människor och tvingas hålla ett vaksamt öga efter sig. Amos ställs sedan inför ett val som kommer att påverka hela regionen.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 55

Sida
per sida
Sätt fallande sortering