Fantasy & Sci-fi

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 40

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Yjullen: Hägringen från öst
  Yjullen: Hägringen från öst
  176 SEK 220 SEK

  Yjullen - hägringen från öst, är en skildring som fokuserar på fyra protagonisters kamp genom ett postapokalyptiskt samhälle, styrd av härskaren Agenimata i norr. Han vars vilja böjer metall, tyglar vålnader och väcker upp de fallna för att tåga ut i ett ändlöst krig. Det sista kriget. Förtvivlan och desperation förföljer huvudkaraktärerna tätt i hälarna. Men inte bara människor och djur är ens fiender i jordens mest ensliga ställe. Underläget de slåss i är som skuggboxning utan motstånd för Agenimata.

  Läs mer
 2. Tillstånd 30
  Tillstånd 30
  176 SEK 220 SEK

  Sverige 2107. Ett Sverige där nationalism, protektionism och rysskräck tagit över och befolkningen lever i stängda städer som följd av en urspårad rovdjurspolitik. Leonore
  tror dock att hon och barnet hon väntar ska få leva ett normalt och stilla liv, inte minst med tanke på hennes mans status som hög tjänsteman på Departementet. Men när han plötsligt försvinner rasar allt: Varför börjar hon få märkliga syner? Varför verkar alla vara ute efter henne och hennes ofödda barn? Och vad är egentligen Tillstånd 30?

  Läs mer
 3. Den längsta dagen
  Den längsta dagen
  176 SEK 220 SEK

  De sa inte så mycket. Inte vad Elio i efterhand kunde minnas i alla fall. Kanske sa de ”Ses snart!” eller ”Vi hörs!”, precis så där som nära vänner kan göra när de skiljs åt för en inte allt för lång tid. Kanske önskade de varandra lycka till i den stundande undergången (om det var dit det barkade).

  Eller kanske sa de bara ”Hej då!”. För vad säger man egentligen till någon som man kanske aldrig ser igen?

   

  Läs mer
 4. Brinnande is
  Brinnande is
  210 SEK

  Jonas vaknade upp efter en fruktansvärd händelse och insåg att han hade utvecklat krafter.
  Kort efter började drömmarna där han påträffade en döende civilisation. Han träffade Sethorn som förklarade att Jonas behövde resa till Antarktis för att rädda civilisationen från att dö ut.

  Läs mer
 5. Blodros
  Blodros
  199 SEK

  Blodros är en bladvändare i en fantasieggande värld, full av liv och spänning. I en magisk och fängslande väv binds Alvs och Sofyas öden samman, på gott och ont.

  Läs mer
 6. Zaqqums begynnelse
  Zaqqums begynnelse
  199 SEK

  Zaqqums begynnelse är ett storslaget äventyr i klassiskt fantasymanér. En främmande galax, krafter som kämpar om galaxens öde. I centrum av historien står några ungdomar som måste finna sin väg i livet. Spänn fast bältet och följ med på ett äventyr utan dess like!

  Läs mer
 7. Tidens Tre Riktningar
  Tidens Tre Riktningar
  325 SEK
  Civilisationen som vi känner den har sedan länge falnat.
  Spillror av mänskligheten har spridit sig ut i galaxen för att undkomma de ekologiska katastroferna. På Jorden har ett meritokratiskt Universitet tagit makten, för att med akademisk järnhand leda planeten ut ur den långa, mörka Andra Medeltiden.
   
  Frustrerad över sin ytliga omgivning i framtidens Rom, drömmer studenten Jossar om att bli en resenär till stjärnorna.
  För att lyckas med detta behöver han gå med i ett hemligt Brödraskap, vilka exklusivt känner till hur den rymdgalenskap som drabbar stjärnresenärerna skall undvikas. Frågan är om de är att lita på? Deras hemlighetsmakeri är anstötligt för det
  styrande Universitetet, som motvilligt tvingats erkänna att metoderna är verkningsfulla. 
   
  I gränslandet mellan mystik och vetenskap söker Jossar sanningen om sig själv, Brödraskapet och Universums struktur, för att med livet som insats kunna göra sin oåterkalleliga resa.
  Läs mer
 8. Reservatet
  Reservatet
  176 SEK 220 SEK

  Reservatet utspelar sig i ett annorlunda högteknologiskt Sverige där robotar, injektioner som botar cancer och självflygande helikoptrar är vardagsmat. Den enväldige presidenten har avskaffat demokratin och utvecklat ett terrorvälde, men brottas med ett akut problem. Fängelserna är överfulla och kriminaliteten skenar.


  Spelutvecklaren och MMA-fajtern Axel vinner en demokratitävling med en genial lösning på problemet. Varför inte bygga ett reservat – ett gigantiskt muromgärdat utomhusfängelse i Norrland – och dumpa brottslingar där på livstid?


  En av alla brottslingar som förvisas dit är Moa, trots att hon agerade i självförsvar när hon dräpte sin sambo. När Axel träffar henne i Reservatet inser han att idén inte var så bra som han trodde. Det dåliga samvetet leder till att han bestämmer sig för att medverka i den kupp som ska göra Sverige till ett demokratiskt land igen.

  Läs mer
 9. Så blir freden i Mellanöstern till
  Så blir freden i Mellanöstern till
  159 SEK

  Boken beskriver hur man tjänar på samarbete mellan olika regioner, istället för att föra krig.

  Läs mer
 10. Kristall och enhörningarna
  Kristall och enhörningarna
  189 SEK

  I Nordanrike härjar tjuvskyttar som dödar enhörningar för att komma över deras magiska horn. För att locka fram de skygga djuren kidnappar de unga flickor vilka används som bete.

   

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 40

Sida
per sida
Sätt fallande sortering