Fantasy & Sci-fi

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 35

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Blodros
  Blodros
  199 SEK

  Blodros är en bladvändare i en fantasieggande värld, full av liv och spänning. I en magisk och fängslande väv binds Alvs och Sofyas öden samman, på gott och ont.

  Läs mer
 2. Zaqqums begynnelse
  Zaqqums begynnelse
  199 SEK

  Zaqqums begynnelse är ett storslaget äventyr i klassiskt fantasymanér. En främmande galax, krafter som kämpar om galaxens öde. I centrum av historien står några ungdomar som måste finna sin väg i livet. Spänn fast bältet och följ med på ett äventyr utan dess like!

  Läs mer
 3. Reservatet
  Reservatet
  176 SEK 220 SEK

  Reservatet utspelar sig i ett annorlunda högteknologiskt Sverige där robotar, injektioner som botar cancer och självflygande helikoptrar är vardagsmat. Den enväldige presidenten har avskaffat demokratin och utvecklat ett terrorvälde, men brottas med ett akut problem. Fängelserna är överfulla och kriminaliteten skenar.


  Spelutvecklaren och MMA-fajtern Axel vinner en demokratitävling med en genial lösning på problemet. Varför inte bygga ett reservat – ett gigantiskt muromgärdat utomhusfängelse i Norrland – och dumpa brottslingar där på livstid?


  En av alla brottslingar som förvisas dit är Moa, trots att hon agerade i självförsvar när hon dräpte sin sambo. När Axel träffar henne i Reservatet inser han att idén inte var så bra som han trodde. Det dåliga samvetet leder till att han bestämmer sig för att medverka i den kupp som ska göra Sverige till ett demokratiskt land igen.

  Läs mer
 4. Så blir freden i Mellanöstern till
  Så blir freden i Mellanöstern till
  159 SEK

  Boken beskriver hur man tjänar på samarbete mellan olika regioner, istället för att föra krig.

  Läs mer
 5. Kristall och enhörningarna
  Kristall och enhörningarna
  189 SEK

  I Nordanrike härjar tjuvskyttar som dödar enhörningar för att komma över deras magiska horn. För att locka fram de skygga djuren kidnappar de unga flickor vilka används som bete.

   

  Läs mer
 6. Daireens hemlighet
  Daireens hemlighet
  250 SEK

  Före människans tidsålder, sades demoner härska över land och hav. Med hjälp av magi och trollkraft tvingades de bort från människornas värld. Men ingen magi varar för evigt ...

  Läs mer
 7. Bronskitteln
  Bronskitteln
  189 SEK

  Berättelsen som följer är den farligaste sorten - en konstruktion av fakta och fiktion.

  Läs mer
 8. Rumbling Echoes of the Elusive Seeds of Time - The Merlin Chronicles Volume 5
  Rumbling Echoes of the Elusive Seeds of Time - The Merlin Chronicles Volume 5
  140 SEK

  The world is recovering slowly, the society is fragile. Merlin is once again needed.

  The year is 337ADD. More than three hundred years since the Double Disaster. Five hundred years since Cheesyfee. Two thousand years since Caem Lw, King Arthur, Queen Guinevere, Morgan le Fey.

  Läs mer
 9. Det svarta citadellet : Dvärgakungens son
  Det svarta citadellet : Dvärgakungens son
  200 SEK

  Del 1 – Dvärgakungens Son är en episk berättelse som är fartfylld och spännande. Följ konungaso-nen Demion Drakenklingas liv från liten pojke till fullvuxen man där ondskan såväl som godheten försöker vinna hans gunst.

  Läs mer
 10. Jätterobotarnas vandring
  Jätterobotarnas vandring
  149 SEK

  När jätterobotarna blir allt mer aggressiva tvingas Jarvina, diplomaten Denon, marinofficeren Lâgan och rymdforskaren Madalon kämpa för sina liv, sitt folk och sin civilisation. De fyra vännerna har hållit ihop sedan tiden i grundskolan i den idylliska bruksorten Embo.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 35

Sida
per sida
Sätt fallande sortering