Change – en liten bok om ett stort ämne

Författare

Frida Beutelrock

Författare

Anna Orbe

Författare

Emma Svedenstedt

Författare

Julia Grunewald

Författare

Lars Jacobi

Författare

Marianne Ljungberg

Författare

Sara Emilsson

Författare

Åsa Johnson

ISBN

9789163933462

Bandtyp

Hårdpärm

Utgivningsdatum

Sidor

150

Språk

Svenska Svenska

Change – en liten bok om ett stort ämne


Loading Uppdaterar varukorg...

Beskrivning:

Ska du införa en systemlösning och vill förstå hemligheten bakom hur du lyckas med projektet och får verksamheten att ta ett gemensamt ansvar för lösningen? Vill du veta hur du får ut effekterna av din investering? Då är den här boken något för dig.

Boken handlar om hur arbetet med Effektdriven förändringsledning skapar engagemang och ägarskap och därmed förverkligar medarbetarnas och projektets fulla potential. Det är en praktisk och handfast beskrivning av den process, från början till slut, som krävs för att implementera systemlösningen. Metoderna och förhållningssätten är tillämpbara även vid andra typer av verksamhetsförändringar, men då tillkommer ytterligare aspekter.

Oavsett om du är beställare, projektledare eller projektmedlem har du nytta av att förstå att ett IT-system i sig endast är en av pusselbitarna. Det är den mänskliga drivkraften som kommer att göra skillnad. Människor som vill någonting kan åstadkomma underverk – det omvända gäller för människor som inte vill, de kan direkt motverka.

Förändringsledning, Change, det stora ämnet som inte alltid är helt lätt att sätta fingret på. Vad begreppet innehåller vill vi att den här lilla boken, som du har framför dig, ska tydliggöra.

LoadingUppdaterar...