Dolda minnen – resan till vårt sanna jag av Dr Menis Yousry

Författare

Dr Menis Yousry

ISBN

9789163903564

Bandtyp

Mjukpärm

Utgivningsdatum

Sidor

231

Språk

Svenska Svenska

Dolda minnen – resan till vårt sanna jag av


Loading Uppdaterar varukorg...

Beskrivning:

Från det att vi befann oss i moderlivet och fram till tidig ålder formades vi av våra upplevelser av världen och vår omgivning på sätt som vi inte ens kan ana. Våra hjärnor var inte tillräckligt utvecklade för att göra våra liv i tidig ålder begripliga, och därför blev upplevelserna olösta, omedvetna minnen.

Bokens enkla men effektiva övningar ger oss insikter i hur våra handlingar i dag är kopplade till upplevelser som skett i det förgångna och till våra relationer med våra föräldrar, liksom även med tidigare generationer, historia och kultur. Vi får även veta vad vi kan göra för att inte låta händelser, som inte gäller längre, styra våra liv.

"Inom varje människa finns ett ljus som är skymt av smärta och rädsla. Tiden är nu inne för att anamma smärtsamma upplevelser, inte fly ifrån dem. Detta är det avgörande steget mot uppväckandet av vår essens. Det är viktigt att se vårt eget ljus i stället för andras, därför att vår essens är vårt förverkligande som inte behöver några läror eller metoder."

Dr Menis Yousry är född i Kairo och är sedan år 1974 bosatt i London, där han arbetar som systemisk familjeterapeut och psykolog. Dr Yousry har tillbringat över två decennier med att leda och samordna praktiska och erfarenhetsbaserade kurser i självutveckling, som han håller över hela världen. Dessa kurser är kända för sin starka läkande kraft. Dr Yousry är grundare och ledande facilitator för Essensprocessen.

LoadingUppdaterar...