Låt det förgångna vara av Rolf Callmeryd

Författare

Rolf Callmeryd

ISBN

9789163993138

Bandtyp

haftad

Utgivningsdatum

Sidor

235

Språk

swe swe

Kategorier

Låt det förgångna vara av


Loading Uppdaterar varukorg...

Beskrivning:

Hot, utpressning, narkotikakarteller och mord. Men också mänsklighet och sann kärlek.
Två märkliga dödsfall i den italienska skidsportorten Cervinia för fyra år sedan blir av den italienska polisen betraktade som olyckshändelser.
En svensk kvinna, sambo med en av de förolyckade, kan aldrig riktigt släppa tanken att det handlade om något annat än naturliga dödsfall. När hon till slut, påverkad av en annorlunda händelse, börjar göra egna efterforskningar blir det början på en våldskarusell.
Handlingen utspelar sig i kända Stockholmsmiljöer, men också på den italienska klacken, där medeltidsstaden Ostuni och den lite längre norrut belägna staden Bari, också i den tredje boken, är huvudorter för den italienska polisens arbete med fallet.
Händelsekedjan börjar försiktigt, nästan trevande, men tempostegringen är märkbar och det hela kulminerar på ett tämligen oväntat sätt.
Kommissarie Franco Vaccaro och den nya chefen för Pugliaregionen, Angela Posso, driver utredningen framåt i intensivt samarbete med den svenska polisen.  Biträdande chefen för Nationella operativa avdelningen i Stockholm, Karl Rydbom, blir en nyckelspelare tillsammans med sin gode vän, journalisten Martin Berg.

LoadingUppdaterar...