Palm publishing

Alla böcker från Palm publishing.

Visa som Listvy Grid

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vapendragerskan
  Vapendragerskan
  149 SEK

  Vapendragerskan är den efterlängtade tionde delen i den bästsäljande romanserien om barnmorskan Cecilia Lund. De tidigare delarna heter Bedragen, Systerskap, Hittebarnet, Tigerkvinnan, Modershjärtat, Nattsländan, Blodssystrar, Barfotaflickan och Skugghäxan.

  Läs mer
 2. Bilden av Sverige
  Bilden av Sverige
  169 SEK

  Drev som ödelägger och förstör. Intriger, skvaller och vänner som sviker. Smutskastning och rena lögner i ett allt hätskare debattklimat. Sammandrabbningar med nätaktivister och våldsamma strider i sociala medier. Aktörer som hungrar efter makt och skrupelfria karriärister som är beredda att sälja ut sin heder för att plocka en politisk poäng. En fantasieggande thriller från filmskaparna i Hollywood? Inte alls. Bara konsekvenserna av en till synes harmlös tjeckisk tv-intervju, där författaren Katerina Janouch den 9 januari 2017 gav sin bild av Sverige. Det som följde saknar motstycke i svensk mediehistoria.Debatten som uppstod ruckade Åsiktskorridoren och fick självaste statsministern Stefan Löfven att ta avstånd. Det här är berättelsen om vad som hände sen under året som följde.

  Läs mer
 3. Bilden av verkligheten
  Bilden av verkligheten
  179 SEK

  Den här boken är ett slags fristående fortsättning på Bilden av Sverige. När jag skrev Bilden av Sverige var utanförskapet väldigt nytt för mig, jag var som nyvaken i allt som skedde, van som jag varit vid att ha suttit i etablissemangets knä, att ha varit en självklar del av mediebranschen sedan många år. Nu, två år senare, har jag delvis vant mig vid att ha egen plattform, van vid att inte längre bli inbjuden till TV-soffor och att det jag skriver sällan kreddas i etablerade medier, trots att de ofta plockar upp mina texter och avslöjanden. Intrigerna, kotterierna, lögnerna och propagandan från statligt håll förvånar mig knappt längre. Man kan kalla det normalisering, eller anpassning, eller kanske viss uppgivenhet. Men det är en spännande tid att leva i. Kampen går vidare. Vem vet hur det slutar.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering