Psykologi & pedagogik

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 264

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Skolnärvaro-frågan : vad säger forskningen?
  Skolnärvaro-frågan : vad säger forskningen?
  250 SEK

  Vad handlar all denna frånvaro i skolan om? Hur allvarligt är det för individen, familjen, skolan, samhället och demokratin? Och hur skulle man kunna komma tillrätta med problemen? Behöver vi skolan? I vilken tappning?

  Läs mer
 2. De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap
  De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap
  219 SEK

  Stephen R. Coveys bok De 7 goda vanorna (The 7 Habits of Highly Effective People) publicerades 1989 och blev genast en succé. Denna klassiker är världens mest spridda ledarskapsbok och har sedan utgivningen sålts i fler än 40 miljoner exemplar på 38 språk.

  Läs mer
 3. Den helande naturen
  Den helande naturen
  99 SEK

  Richard Mabeys kliniska depression var så tillintetgörande att han varken kunde arbeta, eller upprätthålla relationer med familj eller vänner. Han drack för mycket, tog för många tabletter och värst av allt, han förlorade all livslust. Den här fantastiska boken beskriver hans gradvisa återgång till en ljusare livssyn.

  Läs mer
 4. Livsbalans på 30 dagar
  Livsbalans på 30 dagar
  179 SEK

  Livsbalans på 30 dagar är en enkel, pedagogisk, bok som hjälper läsaren att skapa hållbara rutiner för egenvård som fungerar i vardagen. Fysisk, mental och social hälsa integreras med andra faktorer som påverkar vårt välbefinnande så som ekonomi, hem och hushåll.  

  Läs mer
 5. Att leva nära hjärtat
  Att leva nära hjärtat
  179 SEK

  Den här en bok till dem som alltför ofta suttit med stela axlar och bankande hjärta sena kvällar, kanske med ett material som ska lämnas in eller med förberedelser för en dragning. De som vaknat fram på småtimmarna och ältat vad de känner att de borde ha gjort och sagt, eller oroat sig för att ha missat. De som reflekterat över vilka de är och kanske inte alltid gillat det de sett. De som någon gång lovat sig själv att aldrig mer kompro-missa bort sig själv eller pressa sig så hårt.

  Läs mer
 6. Skiljas utan att förlora sig själv
  Skiljas utan att förlora sig själv
  179 SEK

  Michael är relationscoach och mental rådgivare, utbildad i psykosyntes och socialpsykologi med 10 års klienterfarenhet. Trots det kraschade hans liv. Terapi, vänner och den egna viljan tog honom upp igen. Idag driver han den välbesökta bloggen separation.se där han hjälper människor som går igenom en separation eller skilsmässa.

  Läs mer
 7. De 5 valen : för hållbar produktivitet
  De 5 valen : för hållbar produktivitet
  189 SEK

  De 5 valen För hållbar produktivitet baseras på många års erfarenheter av utbildning i tidsplanering samt det senaste inom hjärnforskning och forskning inom produktivitet. FranklinCovey, det globala utbildningsföretaget som arbetar med att förbättra människors prestationer, kommer med ytterligare en bok som vill hjälpa oss att arbeta smartare, fatta klokare beslut, hålla energinivån uppe och få bättre balans i livet.

  Läs mer
 8. Flygrädsla för nybörjare
  Flygrädsla för nybörjare
  45 SEK

  Varje gång Adi Rupic satte sig i ett flygplan trodde han att han skulle dö. Livet som egenföretagare innebar många flygresor och varje gång Adi kom in på en flygplats så kom också rädslan. Flygrädsla för nybörjare är en handbok som vänder sig till alla som känner obehag inför att sätta sig i en flygplansstol och som låter den känslan begränsa livets möjligheter. På ett lättillgängligt och sakligt sätt delar författaren med sig om hur han själv överkommit sin skräck.

  Läs mer
 9. Känn ingen skam
  Känn ingen skam
  149 SEK

  Livet som ung är för många fyllt av hemligheter, känslor, skam och förtvivlan. Det är inte helt ovanligt att tonåringar upplever svek i vänskaps- och/eller kärleksrelationer, blir utfrysta och kränkta eller i värsta fall sexuellt ofredade. Problem som många tror att de är ensamma om. Med bakgrund av detta är det förstås viktigt att hjälpa unga människor att förstå att de har rätt att bestämma över sin egen kropp, att våga gå emot samhällets alla normer och sticka ut även om man ses som annorlunda.

  Läs mer
 10. Mastering Yourself
  Mastering Yourself
  189 SEK

  Learn to discover your intuitive power to guide yourself and others into self-mastery. This book is a result of research and many years of experience in the field of professional mentoring, coaching and migrant integration. You are introduced to reflections and a holistic mentoring framework based on intuition.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 264

Sida
per sida
Sätt fallande sortering