Handboken för ett gluten- och mejerifritt liv av Michael Håkansson

Att ställa om till ett gluten- och mejerifritt liv kräver kunskap och lite tålamod. Det stora problemet är alla dolda källor till allergener som gömmer sig i livs-medel, ofta är […]
Laddar Uppdaterar varukorg…

Mat och händelser från Hotell Överum! av Johan Hyltenstam

För drygt 10 år sedan började Patrik och jag att prata om att öppna restaurang. Patrik hade redan många år i branschen och ett brinnande intresse för mat och vin. Jag hade […]
Laddar Uppdaterar varukorg…

Englas skafferi, den första koppen kaffe, resorna & recepten av Ingrid Hoelstad

Det är i Mötet det sker. Ibland måste man få nya perspektiv. Vända ansiktet åt ett annat håll och andas en annan luft. Fyllas av nya intryck och nya idéer. Låta […]
Laddar Uppdaterar varukorg…

Baka gott glutenfritt av Merja Söderdahl

Tål du inte gluten? Har du någon i din närhet som inte tål gluten? När jag var 55 år fick jag diagnosen celiaki. Det roliga var att jag då hade […]
Laddar Uppdaterar varukorg…
LaddarUppdaterar…

Varukorg

Din varukorg är tom
Besök butiken

  • Produktkategorier

  • Beställ bokerbjudande

  • Vill du bli kontaktad om våra bokerbjudanden?

  • Kontakta oss


    Vulkan
    Industrigatan 2
    Stockholm, 11246
    +46812446060

  • Vad tycker andra om Vulkan?