Trend & livsstil

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 32

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag
  Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag
  179 SEK

  Du får hjälp att komma fram till vad du kan bli lycklig av och hur du vill att ditt liv ska se ut. Boken är interaktiv och genom många fylla-i-övningar utmanas du som läsare att reflektera för att sedan kunna gå från ord till handling.

  Läs mer
 2. Manligt : En skönhetsguide
  Manligt : En skönhetsguide
  209 SEK

  Fler och fler män bryr sig om sitt utseende och vill ge ett bra helhetsintryck. Man vill vara snygg i håret, dofta gott, ha en fräsch hud och ett välvårdat skägg (eller inget skägg alls).

  Läs mer
 3. Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag
  Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag
  119 SEK

  Du får hjälp att komma fram till vad du kan bli lycklig av och hur du vill att ditt liv ska se ut. Boken är interaktiv och genom många fylla-i-övningar utmanas du som läsare att reflektera för att sedan kunna gå från ord till handling.

  Läs mer
 4. Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier
  Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier
  159 SEK
  Sociala medier har revolutionerat och liberaliserat det fria ordet. De har brutit mediernas informationsmonopol och gett alla en chans att nå ut. De har även demokratiserat det offentliga samtalet, det har aldrig varit så lätt för vanliga människor att få kontakt med olika sorters makthavare som nu. Det brutna informationsmonopolet har också lett till en perspektivförskjutning och att vi idag har en större mångfald. Sociala medier har vitaliserat det offentliga samtalet det är något vi alla tjänar på. Vilken inverkan har sociala medier på vår världsuppfattning? Hur kan man använda dem i syfte att just påverka debatten och politiska beslut? Är kanaler som Twitter och Facebook ett hot eller en möjlighet? Det finns mycket mer som är bra än dåligt med sociala medier och där finns betydligt mer kärlek än hat. Glöm inte det. Rebecca Weidmo Uvell är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande opinionsbildare som själv byggt sin karriär via plattformar på sociala medier. Hon har skrivit ledare i Dagens Industri och har varit krönikör på Aftonbladet, Dagens Samhälle och Borås Tidning. Idag driver hon en av landets största opinionsbloggar www.uvell.se och jobbar via podcast, Twitter och Facebook.
  Läs mer
 5. In Case of Emergency TAKE THE STAIRS
  In Case of Emergency TAKE THE STAIRS
  211 SEK

  The first book of The Unique Gathered Value Anthology
  All depends on you… Do you want to come all the way to your own
  Castle of Wealth or do you become lost in the Forest of Life.

  Läs mer
 6. The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
  The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
  189 SEK

  Är du sönderstressad, överbokad, och underväldigad av livet? Utled på att vara alla andra till lags men inte dig själv? Då är det dags att sluta giving a f*ck. Sarah Knights briljanta, roliga och praktiska handbok förklarar hur du ska skaka av dig ofrivilliga måsten, skam och skuld och i stället bry dig om de människor och aktiviteter som gör dig lycklig. I samma anda som Caitlin Moran, Corporate Bullshit av Lars Melin eller Corinne Maiers Hej lättja! levererar hon de sanningar du behöver för att lätta på kraven.

  Läs mer
 7. Hoppet är vår Vän
  Hoppet är vår Vän
  200 SEK

  Hoppet är vår Vän är ett tidsdokument från mitten av femtiotalet då Sverige var ett land med spirande välfärd och stor framtidstro. Unga människor skapade sin egen kultur, en friare syn på sexualitet men med tydliga hierarkier mellan gammal och ung.
  En intressant berättelse från studentlivet i Umeå ur både lärares och studenters perspektiv.
  Ett nytt universitet framstår i bakgrunden som en önskad möjlighet.

  Läs mer
 8. Leonahs Bok : en ängels budskap till dig
  Leonahs Bok : en ängels budskap till dig
  249 SEK

  Helena började i tidig ålder att inspirera människor att omvandla sitt vardagsliv till en konstart genom musik, teater, sitt förfat-tarskap, som föreläsare och dansledare. I denna bok beskriver Helena, tillsammans med sin ängel Leonah, hur vi kan nå ett tillstånd där vi är kreativa, klartänkta och kärleksfulla. De brinner båda för att medvetandegöra osynliga mönster som vi människor ofta lever utifrån. Helena baserar det hon skriver på egna erfarenheter och det hon tagit emot medialt från Leonah.

  Läs mer
 9. Virkat by Scott - Mat
  Virkat by Scott - Mat
  200 SEK

  Är en mönsterbok med bilder och virkförklaringar som du kan använda till att skapa din egna samling av virkade maträtter.

  Läs mer
 10. Den inre världen
  Den inre världen
  198 SEK

  Alla individer på den här jorden har en alldeles unik inre värld. Denna värld avgör hur vi ser på livet i stort och vad vi upplever som bra eller dåligt. Alla dessa miljontals världar skapar så många olikheter att det aldrig kommer finnas ett enda rätt svar för hur människan ska leva ett lyckligt liv.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 32

Sida
per sida
Sätt fallande sortering