Trend & livsstil

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 34

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Syftesdriven
  Syftesdriven
  220 SEK

  Känner du att du vill göra något mer med ditt liv, men du vet inte vad? Har du en känsla av att stå och trampa? Fantiserar du ofta om att livet vore annorlunda?
  Känner du att du har mer att ge utan att få utlopp för det?

  Läs mer
 2. Guldregn - för ljus, hopp och tro
  Guldregn - för ljus, hopp och tro
  189 SEK

  Omvandla din oro till tro, ditt tvivel till hopp och ditt mörker till ljus. Guldregn ger dig vackra och insiktsfulla budskap som vidrör ditt hjärta och påminner dig om din inre rikedom. Läs den som vägledning, som inspiration eller när du behöver fylla på med ljus.

  Läs mer
 3. Jägar- och naturupplevelser från Stöttingfjällsmarker och Kanadas vildmark
  Jägar- och naturupplevelser från Stöttingfjällsmarker och Kanadas vildmark
  400 SEK

  Harald Holmberg berättar minnen ur sitt jägarliv, och som det också blev ett liv med kameran som ständig följeslagare. Berättelserna omfattar tiden från pojkåren till in i nutid.

   

  Läs mer
 4. Vad väntar du på
  Vad väntar du på
  219 SEK

  Från olycklig industriarbetare med absolut noll i självförtroende till författare, coach, journalist och föreläsare. Lars-Göran Halvdanssons resa i livet är inget annat än magisk. Men just genom den resa han gjort och var han kom ifrån så vet han också att så mycket mer är möjligt för de allra flesta.
  I boken delar han med sig av de kraftfulla verktyg han använt sig av för att vända livet från botten till något helt fantastiskt.
  Som bokens titel antyder så finns det otroligt mycket potential i alla människor.
  Som ligger där och slumrar. Helt i onödan.
  Så vad väntar du på?

  Läs mer
 5. Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag
  Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag
  179 SEK

  Du får hjälp att komma fram till vad du kan bli lycklig av och hur du vill att ditt liv ska se ut. Boken är interaktiv och genom många fylla-i-övningar utmanas du som läsare att reflektera för att sedan kunna gå från ord till handling.

  Läs mer
 6. Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag
  Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag
  119 SEK

  Du får hjälp att komma fram till vad du kan bli lycklig av och hur du vill att ditt liv ska se ut. Boken är interaktiv och genom många fylla-i-övningar utmanas du som läsare att reflektera för att sedan kunna gå från ord till handling.

  Läs mer
 7. Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier
  Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier
  159 SEK
  Sociala medier har revolutionerat och liberaliserat det fria ordet. De har brutit mediernas informationsmonopol och gett alla en chans att nå ut. De har även demokratiserat det offentliga samtalet, det har aldrig varit så lätt för vanliga människor att få kontakt med olika sorters makthavare som nu. Det brutna informationsmonopolet har också lett till en perspektivförskjutning och att vi idag har en större mångfald. Sociala medier har vitaliserat det offentliga samtalet det är något vi alla tjänar på. Vilken inverkan har sociala medier på vår världsuppfattning? Hur kan man använda dem i syfte att just påverka debatten och politiska beslut? Är kanaler som Twitter och Facebook ett hot eller en möjlighet? Det finns mycket mer som är bra än dåligt med sociala medier och där finns betydligt mer kärlek än hat. Glöm inte det. Rebecca Weidmo Uvell är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande opinionsbildare som själv byggt sin karriär via plattformar på sociala medier. Hon har skrivit ledare i Dagens Industri och har varit krönikör på Aftonbladet, Dagens Samhälle och Borås Tidning. Idag driver hon en av landets största opinionsbloggar www.uvell.se och jobbar via podcast, Twitter och Facebook.
  Läs mer
 8. In Case of Emergency TAKE THE STAIRS
  In Case of Emergency TAKE THE STAIRS
  211 SEK

  The first book of The Unique Gathered Value Anthology
  All depends on you… Do you want to come all the way to your own
  Castle of Wealth or do you become lost in the Forest of Life.

  Läs mer
 9. The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
  The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
  189 SEK

  Är du sönderstressad, överbokad, och underväldigad av livet? Utled på att vara alla andra till lags men inte dig själv? Då är det dags att sluta giving a f*ck. Sarah Knights briljanta, roliga och praktiska handbok förklarar hur du ska skaka av dig ofrivilliga måsten, skam och skuld och i stället bry dig om de människor och aktiviteter som gör dig lycklig. I samma anda som Caitlin Moran, Corporate Bullshit av Lars Melin eller Corinne Maiers Hej lättja! levererar hon de sanningar du behöver för att lätta på kraven.

  Läs mer
 10. Hoppet är vår Vän
  Hoppet är vår Vän
  200 SEK

  Hoppet är vår Vän är ett tidsdokument från mitten av femtiotalet då Sverige var ett land med spirande välfärd och stor framtidstro. Unga människor skapade sin egen kultur, en friare syn på sexualitet men med tydliga hierarkier mellan gammal och ung.
  En intressant berättelse från studentlivet i Umeå ur både lärares och studenters perspektiv.
  Ett nytt universitet framstår i bakgrunden som en önskad möjlighet.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 34

Sida
per sida
Sätt fallande sortering