Trend & livsstil

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 59

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Ett slag för enkelheten. En livshållning för vår tid
  Ett slag för enkelheten. En livshållning för vår tid
  176 SEK 220 SEK

  Ett slag för enkelheten handlar om att öka livskvaliteten genom glädje, långsiktighet och varsamhet. Många upplever idag att livet har blivit överdrivet komplicerat, med för mycket arbete och konsumtion. Är det då så konstigt om vi känner oss stressade och otillfredsställda, söker efter enklare sätt att organisera våra liv på?

  Läs mer
 2. Man Machine. About human consciousness and artificial intelligence AI
  Man Machine. About human consciousness and artificial intelligence AI
  189 SEK

  Is the thousand-year-old problem, the hard problem of consciousness, solved, in this book, by a newly proposed hypothesis about kinetic energy as the main developer of our conscious brains?

  What does this mean when considering human intelligence compared to artificial intelligence AI?

  The Man / Machine perspective is highlighted with the assumed consequences that the very different attributes between the living and the affixed intelligence in machines can have.

  The introduction to the book is the author’s own previously published 81 blog posts in the years 2017-2022, focusing on human consciousness pitted against artificial intelligence AI.

  Läs mer
 3. Meditation på ren svenska - En handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa
  Meditation på ren svenska - En handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa
  176 SEK 220 SEK
  Den här boken borde du ha fått när du växte upp!
   
  Flera miljoner svenskar lider av psykisk ohälsa och ett av grundproblemet till psykisk ohälsa handlar om att när vi växte upp så var det ingen som lärde oss något om hur vi skulle hantera våra negativa tankar och negativa känslor så att vi kan skapa vår egna inre lycka.
   
  Istället lärde vi oss att hantera våra negativa känslor genom att hela tiden tränga undan och trycka ner våra jobbiga känslor med hjälp av olika aktiviteter eller substanser för inre frid, lycka och harmoni. Att söka inre frid, lycka och harmoni utanför sig själv leder för det mesta till olika former av psykisk ohälsa förr eller senare.
   
  I den här handboken så får du lära dig allt om hur du blir mästare över dina egna reaktioner, tankar och känslor. När du är mästare över dina egna reaktioner, tankar och känslor så blir du även mästare över dina egna handlingar, vilket är vägen till sann verklig inre frid, lycka och harmoni.
   

   

  Läs mer
 4. Lärdomar för livet: Pengar, Kunskap och Moral
  Lärdomar för livet: Pengar, Kunskap och Moral
  176 SEK 220 SEK

  Lärdomar för livet av Gustaf Sandberg är din nyckel till framgång och välbefinnande som ung vuxen. I denna bok utforskas det komplexa samspelet mellan pengar, kunskap och moral.

  Läs mer
 5. Allt blir alltid till det bästa
  Allt blir alltid till det bästa
  176 SEK 220 SEK

  Upplever du att du ibland fastnar i att överanalysera det som händer runt dig? Att dina tankar går i spinn men inte leder någonstans?

  Läs mer
 6. Fantasin gör livet lättare
  Fantasin gör livet lättare
  144 SEK 180 SEK

  Fantasin är en gränslös värld. Där kan tankarna röra sig fritt. Det oväntade händer.
  Jag lever i en positiv fantasivärld. Den delar jag med mig av i ord och bild.

  Läs mer
 7. Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
  Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
  176 SEK 220 SEK

  Hej! Får jag vara din vän? En vän som alltid vill ditt bästa. En vän som lyssnar, finns vid din sida och guidar dig.

   

  Läs mer
 8. Folkparksminnen
  Folkparksminnen
  350 SEK
  Ljusdals folkpark ligger drygt en kilometer fågelvägen sydväst om Ljusdals centrum. Bolaget Bergvik och Ala Nya Aktiebolag skänkte markområdet till Ljusdals municipalsamhälle 1907. Det gör den till en av landets äldsta folkparker. Många anser också att den är en av Sveriges vackraste.
   
  Under folkparkens glansdagar underhöll artister publiken i stort sett varje vecka från midsommar till säsongsavslutningen i slutet av augusti.
   
  Hundratals och åter hundratals har framträtt på folkparkens scener – wienerkapell, jazzlegendarer, trollkarlar, buktalare, folkmusiker, dansorkestrar, mängder av amatörer och inte minst schlager-, pop- och rockartister.
   
  Den här boken berättar historien om Ljusdals folkpark genom att sätta fokus på dessa musiker, artister och underhållare.
  Läs mer
 9. Över havet
  Över havet
  176 SEK 220 SEK

  När författarens sextioårsdag närmar sig är alla, inklusive författaren själv, funderade över vad som skulle vara den perfekta presenten. Vad ger man en entusiastisk seglare?
  En resa över Atlanten, självklart!

  Läs mer
 10. Människa Maskin. Om mänskligt medvetande och artificiell intelligens AI
  Människa Maskin. Om mänskligt medvetande och artificiell intelligens AI
  189 SEK

  Är det tusenåriga problemet, medvetandeproblemet, the hard problem of consciousness, löst, genom i den här boken, en ny framlagd hypotes om rörelseenergin som den huvudsakliga utvecklaren av våra medvetna hjärnor?

   

  Vad får detta för betydelse i betraktelse av mänsklig intelligens jämfört med artificiell intelligens AI? Perspektivet Människa/Maskin, belyses med de antagna konsekvenser, som de mycket olika attributen mellan det levande och den påklistrade intelligensen i maskiner, kan få.

   

  Inledningen i boken är författarens egna tidigare publicerade 79 bloggposter under åren 2017-2022, med fokus på mänskligt medvetande ställt mot artificiell intelligens AI.

   

  Författaren Björn Boström har också publicerat boken ”De fem sinnenas auditorium: Om medvetandets natur och displayteorin som förklaringsmodell”.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 59

Sida
per sida
Sätt fallande sortering