Trend & livsstil

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 26

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Den inre världen
  Den inre världen
  198 SEK

  Alla individer på den här jorden har en alldeles unik inre värld. Denna värld avgör hur vi ser på livet i stort och vad vi upplever som bra eller dåligt. Alla dessa miljontals världar skapar så många olikheter att det aldrig kommer finnas ett enda rätt svar för hur människan ska leva ett lyckligt liv.

  Läs mer
 2. Drömmar som livlinor
  Drömmar som livlinor
  117 SEK

  Drömmar har i alla tider intresserat människor. Vetenskapen har framfört olika teorier om vad drömmarna har för betydelse. I den här är berättelsen får drömmarna en huvudroll när en allvarlig sjukdom förändrar livet. Hjälpen kommer i form av drömmar med djur som blir livlinor att hålla sig i när kampen för att överleva och inte tappa hoppet blir för stark. Drömmarna öppnar upp en dold värld med budskap som befriar kroppen från trauman och rädslor. Det är också en berättelse om att inte ge upp. Hjälp finns alltid att få.

   

  Läs mer
 3. Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
  Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
  125 SEK

  Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

  Läs mer
 4. Tänkte på en sak till...
  Tänkte på en sak till...
  98 SEK

  Har du kört fast? Går du på tomgång? Ser du ingen väg varken framåt eller bakåt? Här får du rådet som verkligen sätter igång dig!

  Läs mer
 5. Tänkte på en sak
  Tänkte på en sak
  98 SEK

  När vardagen blivit ett enda långt " måste " att kämpa sig igenom kommer här en enkel lösning. 

  Läs mer
 6. Reiki i ett vidgat perspektiv
  Reiki i ett vidgat perspektiv
  299 SEK

  Bokens avsikt är att beskriva Reiki i ett djupare och mer omfattande perspektiv än vad som har gjorts i tidigare litteratur om Reiki. Det finns förklaringsmodeller om vad Reiki är i ett vetenskapligt perspektiv.

  Läs mer
 7. Sårbar man - Vägen till inre styrka
  Sårbar man - Vägen till inre styrka
  249 SEK

  Malou von Sivers: "Spännande!" 

  Thomas Anderson är civilingenjören som under tre år  förändrar sitt liv på ett radikalt sätt. Genom att riva muren och tillåta sig att vara sårbar kunde han övervinna de gamla rädslor och tankar som hindrat honom från att leva fullt ut. I den här boken delar Thomas naket med sig av sin dagbok från de tre omvälvande åren. Det är en öppen och personlig resa där vi får ta del av hans innersta känslor, från de mörka tankarna och hopplösheten till styrkan han finner inom sig. Dagboken varvas med reflektioner utifrån de insikter han har idag, vilket gör detta till en dynamisk och insiktsgivande berättelse som utspelar sig bakom muren hos en vanlig svensk man.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 26

Page
per sida
Sätt fallande sortering