Trend & livsstil

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 53

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
  Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
  176 SEK 220 SEK

  Hej! Får jag vara din vän? En vän som alltid vill ditt bästa. En vän som lyssnar, finns vid din sida och guidar dig.

   

  Läs mer
 2. Folkparksminnen
  Folkparksminnen
  350 SEK
  Ljusdals folkpark ligger drygt en kilometer fågelvägen sydväst om Ljusdals centrum. Bolaget Bergvik och Ala Nya Aktiebolag skänkte markområdet till Ljusdals municipalsamhälle 1907. Det gör den till en av landets äldsta folkparker. Många anser också att den är en av Sveriges vackraste.
   
  Under folkparkens glansdagar underhöll artister publiken i stort sett varje vecka från midsommar till säsongsavslutningen i slutet av augusti.
   
  Hundratals och åter hundratals har framträtt på folkparkens scener – wienerkapell, jazzlegendarer, trollkarlar, buktalare, folkmusiker, dansorkestrar, mängder av amatörer och inte minst schlager-, pop- och rockartister.
   
  Den här boken berättar historien om Ljusdals folkpark genom att sätta fokus på dessa musiker, artister och underhållare.
  Läs mer
 3. Över havet
  Över havet
  176 SEK 220 SEK

  När författarens sextioårsdag närmar sig är alla, inklusive författaren själv, funderade över vad som skulle vara den perfekta presenten. Vad ger man en entusiastisk seglare?
  En resa över Atlanten, självklart!

  Läs mer
 4. Människa Maskin. Om mänskligt medvetande och artificiell intelligens AI
  Människa Maskin. Om mänskligt medvetande och artificiell intelligens AI
  189 SEK

  Är det tusenåriga problemet, medvetandeproblemet, the hard problem of consciousness, löst, genom i den här boken, en ny framlagd hypotes om rörelseenergin som den huvudsakliga utvecklaren av våra medvetna hjärnor?

   

  Vad får detta för betydelse i betraktelse av mänsklig intelligens jämfört med artificiell intelligens AI? Perspektivet Människa/Maskin, belyses med de antagna konsekvenser, som de mycket olika attributen mellan det levande och den påklistrade intelligensen i maskiner, kan få.

   

  Inledningen i boken är författarens egna tidigare publicerade 79 bloggposter under åren 2017-2022, med fokus på mänskligt medvetande ställt mot artificiell intelligens AI.

   

  Författaren Björn Boström har också publicerat boken ”De fem sinnenas auditorium: Om medvetandets natur och displayteorin som förklaringsmodell”.

  Läs mer
 5. Ge universum en chans
  Ge universum en chans
  176 SEK 220 SEK

  Författaren har ett stort intresse för personlig utveckling och arbetar till vardags med att utveckla produkter som hjälper företag att förebygga ohälsa på arbetsplatserna. Hon har det senaste decenniet själv gått igenom en personlig utveckling som gjort att hon fått en ny syn på tillvaron och vetskap om hur våra tankar och energier påverkar våra liv. 

  Läs mer
 6. Sluta kämpa!
  Sluta kämpa!
  176 SEK 220 SEK

  En självbiografi om stress, utmattning och vägen tillbaka till meningsfullhet och liv.

  Läs mer
 7. Glöd
  Glöd
  176 SEK 220 SEK

  Har du svårt att hitta en bra balans i vardagen? Vill du lära dig förstå och hantera knepiga människor i din omgivning på ett bättre sätt?

  Läs mer
 8. Förlåt då för fan!
  Förlåt då för fan!
  176 SEK 220 SEK

  FÖRLÅT DÅ FÖR FAN är inte bara en bok utan en personlig guide till dig som vill återta din inre kraft, sluta fred med dig själv och din historia, i syfte att hitta balans, tillit och mening. Boken är fylld av verktyg, övningar och insikter som på djupet kan hjälpa till att förbättra förutsättningarna i livet.

  Läs mer
 9. Sov gott med Reiki Ryoho
  Sov gott med Reiki Ryoho
  280 SEK

  Kan vi må bra, bli lyckliga och känna mer glädje med Reiki Ryoho? Om du kan Reiki eller är nyfiken på Reiki spelar ingen roll du kommer här att lära dig massor om dig själv. Det är en handbok där Solkarina delar personliga erfarenheter att sova gott med Reiki Ryoho.

  Läs mer
 10. Överlevnadshandbok för företagare
  Överlevnadshandbok för företagare
  176 SEK 220 SEK

  Den här företagshandboken handlar inte om bokföring eller affärsplaner, den är annorlunda. Istället handlar den om entreprenörskapets påverkan på individen och relationerna i entreprenörsfamiljer. Hur får man det att fungera?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 53

Sida
per sida
Sätt fallande sortering