En islamisk antikrist

Joel Richardson är en New York Times bästsäljande författare, filmskapare och internationellt erkänd lärare. Joel bor i USA med sin fru och deras fem barn. Med en särskild kärlek för alla folk i Mellanöstern, reser Joel över hela världen för att förbereda kyrkan för de stora utmaningarna i vår tid genom att undervisa om evangeliet, ett liv med bibliskt hopp och om Jesu återkomst. Joel Richardson är författare, redaktör, regissör och producent till flertalet böcker och dokumentärfilmer. Han är även värd för det populära kristna online-programmet, the Underground.

219 SEK
I lager
ISBN : 9789188915825
Språk : Svenska

Den nyvalde presidenten i Iran, Mahmoud Ahmadinejad, riktade sig den 17 september 2005 till FN:s generalförsamling i ett tal. Som avslutande ord bad och vädjade Ahmadinejad öppet till Allah att snabbt frambringa den mystiska islamiska messiasfigur som kallas Mahdi. Journalister och andra åhörare anstrände sig för att förstå exakt vad detta betydde.

Denna banbrytande bok undersöker i detalj vem Mahdin är enligt islamisk lära. Den tar även upp de många slående likheterna denne Mahdi bär med Bibelns Antikrist. Genom teologiskt sund forskning gör den kristna författaren Joel Richardson här en övertygande sammanställning som visar att Antikrist, hans religion och hans imperium kommer att uppstå i Mellanösterns mitt i stället för i Europa, som många uttolkare av profetior tidigare har antagit.

Upptäck Muhammeds profetior om Jesu Kristi återkomst i denna häpnadsväckande granskning av hur islamiska och bibliska profetior kolliderar. Denna bok är ett måste för den som vill få en bättre förståelse för Bibelns profetior, islam och de underliggande krafter som driver denna tids tidiga stadier av den slutliga konflikten mellan ideologier och civilisationer.

ISBN : 9789188915825
Språk : Svenska
Sidor. : 288
Utgivningsdatum : 2019/03/07
Författare : Joel Richardson
Write Your Own Review
Du recenserar:En islamisk antikrist
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se