Hur står det till? Om livsstil & livskvalitet Barn & unga – Funktionshinder – Alkohol & droger av Matilda Andin

118 SEK
I lager
ISBN : 9789163748011
Språk : Svenska

"Hur står det till?" frågar vi nu och då, och vanligen blir nog svaret något i stil med "Jodå" eller "Det knallar och går". Men låt oss titta lite närmare på frågan och se vilka svar vi får då. Med jämna mellanrum nås vi av rapporter om att det inte står så bra till bland barn och unga i vårt samhälle. Hur illa är det egentligen – och är det värre för vissa grupper än andra?
I den här boken belyses frågor kring livskvalitet utifrån olika perspektiv, med särskilt fokus på frågor som berör barn och unga med funktionsnedsättningar, samt frågor kring alkohol och droger.

Bidrag till boken kommer från Christer Andréas, Per "Pax" Axensköld, Olle Carlsson, Janni Farnese-Parma, Jonas Helgesson, Ylva Hårdemark, David Juhlin, Emma Jönsson, Curt Karlsson, Pekka Mellergård, Ingemar Olsson, Sylvia Olsson, Anna Pettersson, Region Skåne, Irma Schultz Keller, Statens folkhälsoinstitut, Rolf Sundvall, Ungdomsstyrelsen, projektet Våga Vara Våga Mötas och Regina Ylvén.

Den här boken har kommit till som en del i ett projekt om barn och unga med funktionsnedsättning, med särskilt fokus på alkohol och droger. Projektet är ett samarbete mellan Sveriges Frikyrkosamråd, Sveriges kristna råd och Föreningen Furuboda med bidrag från Stiftelsen Ansvar för Framtiden.

ISBN : 9789163748011
Språk : Svenska
Sidor. : 166
Utgivningsdatum : 2014/02/11
Författare : DRAFT
General editor : Matilda Andin
Write Your Own Review
Du recenserar:Hur står det till? Om livsstil & livskvalitet Barn & unga – Funktionshinder – Alkohol & droger av Matilda Andin