Byt värld - 46 tillväxtnycklar till nätverksvärldens affärslogik av Katarina Cornelius

188 SEK
I lager
ISBN : 9789188559302
Språk : Svenska

De flesta av oss har accepterat att vi idag befinner oss mitt i ett paradigmskifte. Ett skifte där digitaliseringen förändrar förutsättningarna för hur vi kommunicerar, samarbetar och gör affärer. Och allt fler har accepterat att de behöver göra något för att fortsätta vara relevanta. Men räcker verkligen begrepp som ”digital” och ”digitalisering” för att beskriva det som händer just nu och guida oss rätt?

I Byt värld ger Katarina Cornelius ett betydligt bredare perspektiv på vad som ligger bakom paradigmskiftet, i vilket den digitala tekniken snarare är ett verktyg. Boken innehåller hela 46 tillväxtnycklar som ger dig och ditt företag ett försprång när det kommer till att navigera i vår nya värld. Teori varvas med exempel från framgångsrika bolag att inspireras av och mindre framgångsrika att lära av. Utöver detta avslutas varje kapitel med reflektionsfrågor som hjälper dig applicera kunskapen på just ditt ledarskap och din organisation.

Ta kommandot i din transformation – det är dags att byta värld!

Äntligen en bok som avmystifierar digital transformation och på ett tydligt sätt förklarar hur nya spelregler påverkar företagsvärlden.

– David Erixon, Grundare av Hyper Island

ISBN : 9789188559302
Språk : Svenska
Sidor. : 176
Utgivningsdatum : 2016/12/12
Författare : Katarina Cornelius
Write Your Own Review
Du recenserar:Byt värld - 46 tillväxtnycklar till nätverksvärldens affärslogik av Katarina Cornelius
Your Rating