Cancerns Gömda Gåvor av Anna Herslow Lind

178 SEK
I lager
ISBN : 9789188809414
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

När min treårige son fick diagnosen leukemi pulveriserades min tillvaro. Det blev födelsen till en helt ny livskraft som fyllde mig med all den kärlek och närvaro som jag i åratal aktivt sökt efter. Från första början hade jag en längtan av att möta någon som redan hade gått igenom detta och kommit ut på andra sidan. Min önskan är att denna bok kan vara det mötet jag själv längtade efter. Ett livs levande exempel på att det inte bara går att överleva, utan att allt detta lidande kommer med gåvor som jag idag aldrig någonsin skulle vilja vara utan.

"Den här boken är en underbar, kärleksfull och varm gåva - om en gåva. På engelska heter en gåva "a gift". Ett gift ... en gåva och ett gift. Det är nästan som om de går hand i hand. Är du villig att konfrontera giftet i en sjukdom, i dig själv? Då kanske du också finner gåvan i att hitta dig själv och bli för evigt närvarande." KJELL ENHAGER, författare, konsult och coach

"Denna boken är full av insikter, hopp och visdom." ANNA OTTOSSON, författare, föreläsare och cancerrehabexpert.

Anna har studerat vårt medvetande, yoga och Mindfulness runt om i världen. Men det var med leukemin hon fann sin livsuppgift: Att visa vägen till den plats i sinnet där allt är stilla även när helvetet stormar utanför. Tidigare jobbade Anna många år internationellt inom näringslivet. Idag arbetar Anna med cancerrehabilitering, föreläsningar, yoga och personlig vägledning.

ISBN : 9789188809414
Format : 130.00 X 200.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 182
Utgivningsdatum : 2018/05/15
Författare : Anna Herslow Lind
Write Your Own Review
Du recenserar:Cancerns Gömda Gåvor av Anna Herslow Lind
Your Rating