Carpe diem av Annika Svensson

118 SEK
I lager
ISBN : 9789163921032
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

25-åriga Alice Ek har lämnat sitt älskade Malmö för att hitta nya utmaningar i huvudstaden tillsammans med sina två bästa väninnor. Efter mycket tänkande och planerande, hårt arbete och några hinder på vägen öppnar hon restaurangen Blaire i en av stadens mest välbesökta delar. Under tiden som detta händer får hon dessutom veta att hon har cancer, men detta hindrar inte henne, hon tänker inte låta sjukdomen förstöra hennes liv, hon bestämmer sig för att leva varje dag som om det var den sista. Hon tänker fånga dagen, Carpe Diem!

Alice älskar sin pojkvän över allt annat, men det visar sig sedan inte vara ömsesidigt och hon lämnar honom efter hans svek. Nu spenderar hon i stort sett varje dag på sin restaurang och varje kväll och natt sköljer hon bort alla tankar och bekymmer med sina bästa vänner och mängder av alkohol.

En lördagskväll när vintern börjar gå mot vår ser hon den sexigaste man hon någonsin sett, stå bredvid henne i baren när hon ska beställa dricka åt sig och sina vänner, han ler åt henne, det vackraste leendet hon någonsin sett. Ett par dagar senare stöter de på varandra igen, på Saras jobb av alla ställen och det dröjer inte länge förrän de möts igen. Vem är den mystiska mannen som plötsligt dyker upp överallt?

“Carpe Diem!” är den första delen i Kalla mig Ali-serien, en roman med inslag av erotik, kärlek, svek och lyx om en ung kvinna som faller pladask för en äldre snuskig och snuskigt rik man. Kan han kanske vända hennes liv i rätt riktning?

ISBN : 9789163921032
Format : 110.00 X 180.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 248
Utgivningsdatum : 2016/12/27
Författare : Annika Svensson
Write Your Own Review
Du recenserar:Carpe diem av Annika Svensson
Your Rating