Change - en liten bok om ett stort ämne

314 SEK
I lager
ISBN : 9789163933462
Språk : Svenska

Ska du införa en systemlösning och vill förstå hemligheten bakom hur du lyckas med projektet och får verksamheten att ta ett gemensamt ansvar för lösningen? Vill du veta hur du får ut effekterna av din investering? Då är den här boken något för dig.

Boken handlar om hur arbetet med Effektdriven förändringsledning skapar engagemang och ägarskap och därmed förverkligar medarbetarnas och projektets fulla potential. Det är en praktisk och handfast beskrivning av den process, från början till slut, som krävs för att implementera systemlösningen. Metoderna och förhållningssätten är tillämpbara även vid andra typer av verksamhetsförändringar, men då tillkommer ytterligare aspekter.

Oavsett om du är beställare, projektledare eller projektmedlem har du nytta av att förstå att ett IT-system i sig endast är en av pusselbitarna. Det är den mänskliga drivkraften som kommer att göra skillnad. Människor som vill någonting kan åstadkomma underverk – det omvända gäller för människor som inte vill, de kan direkt motverka.

Förändringsledning, Change, det stora ämnet som inte alltid är helt lätt att sätta fingret på. Vad begreppet innehåller vill vi att den här lilla boken, som du har framför dig, ska tydliggöra.

ISBN : 9789163933462
Format : 175.00 X 195.00
Språk : Svenska
Sidor. : 150
Utgivningsdatum : 2017/05/11
Författare : Frida Beutelrock,Anna Orbe,Emma Svedenstedt,Julia Grunewald,Lars Jacobi,Marianne Ljungberg,Sara Emilsson,Åsa Johnson
Write Your Own Review
Du recenserar:Change - en liten bok om ett stort ämne
Your Rating