De som får

Två omvälvande saker inträffar i samband med att Annki fyller femtio år.

169 SEK
I lager
ISBN : 9789189261273
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Två omvälvande saker inträffar i samband med att Annki fyller femtio år. Det ena är att hon har sex för första gången. Även om akten inte lever upp till hennes förväntningar, ser hon den som korkskruven som ska öppna livets ymnighetshorn. Det andra är att hon oväntat får ett arv: några aktier och en dyster stuga mitt i den uppländska granskogen.

 

Från att Annkis liv mest bestått av arbete och att låta sig domineras av sin sjuka mamma som nyligen gått bort, dras verkligen korken ur ymnighetshornet. Livet släpps loss i högre grad än vad Annki förväntat sig och tycks kulminera när hon drabbas av sin livs första riktiga kärlekshistoria.

 

Men, som om hon satt och ruvade på en stor skatt, är det många som vill komma åt hennes arv och Annki måste försvara det som är hennes, bortom sin föreställningsvärld.

 

Detta är första delen i serien om Annki, en historia som handlar om att som kvinna i mogen ålder kasta sig (eller kastas) ut i livet, bejaka sin kvinnokraft och bygga vänskap. Om att växa – och att drabbas av växtvärk.

ISBN : 9789189261273
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 348
Utgivningsdatum : 2021/03/23
Författare : Ingrid Wenström Lund
Formgivare : Mikael Landby
Write Your Own Review
Du recenserar:De som får
Your Rating