KÄNSLOR - Den skenbara kyssen av Seth Svedberg

218 SEK
I lager
ISBN : 9789163797439
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Den röda tråden i berättelsen om mitt liv är känslor från uppväxten i arbetar- och konstnärskvarteren i Hagalund och i Råsundas bättre delar av Solna. Mina föräldrar har en njugg, delvis fientlig syn på mitt "klassförräderi". En kil slås in i mitt liv, när jag lämnar närmiljön för en karriär. Familjeproblem följer resans gång. Pappa lever i kollision med min tonåriga mammas "högborgerliga" sfär.

Jag möter en 12-årig ängel med långt svart hår på Marabou kollo. Hon ger mig insyn i en villavärld som är ljusår från förortens halvmoderna trångboddhet. Hon ser in i kristallkulan. Kolloföreståndaren blir en stor förebild.

Som "borgarbracka" förstår jag mer av livet. Känslor skakar om, kring psykiska motsatser, närmande - undvikande eller närhet - avstånd. Inte minst i drömmar och själviakttagelser.   Mysterier kring hjärna och gener följer mig sedan ungdomen.

Jag dras in i mina föräldrars separation, när pappa flyttar ihop med en trettio år yngre sambo och möter hennes bisarra pappa. Överraskningar i humor och drama duggar tätt.

ISBN : 9789163797439
Format : 30.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 388
Utgivningsdatum : 2016/02/22
Författare : Seth Svedberg
Write Your Own Review
Du recenserar:KÄNSLOR - Den skenbara kyssen av Seth Svedberg
Your Rating