Det finns hopp - vägar ur arbetslöshet av Waileth Persson

168 SEK
I lager
ISBN : 9789188481900
Publisher :
Språk : Svenska

Boken som du håller i din hand just nu vill jag ska beröra, väcka och stödja dig som befinner dig i ett utanförskap. Även du som arbetar med arbetsmarknadsfrågor eller aldrig har varit arbetslös kommer att få nya insikter i en arbetslös människas vardag och vilka frågor de tampas med.
Att vara arbetslös under lång tid är tuffare än vad någon överhuvud- taget kan tänka sig. Jag har varit där och jag vet inte hur många dörrar jag har försökt att öppna på min väg till ett arbete.
Jag har stått där utanför och längtat så att det gjort ont efter att få komma in. Jag har känt mig lika ensam, maktlös, rädd och liten som Carmencita, Eva, Bosse, Linda och Madalina gjort som delar med sig av sin erfarenhet av att komma tillbaka till arbetslivet.
Jag har gjort min resa och jag visar vad som hjälpt mig och andra. Tillsammans vill vi ge dig hopp och få dig att flyga igen.

WAILETH PERSSON bor i Malmö och arbetar som professionell coach, konsult, författare och driver företaget Human Coaching sedan 2004. Examen inom det samhällsvetenskapliga fältet, utbildad i sorgbearbetning och krishantering. Brinner för arbetsmarknadsfrågor, jobb och karriär, personlig utveckling, yoga och mental återhämtning. www.humancoaching.se

ISBN : 9789188481900
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 83
Utgivningsdatum : 2016/12/08
Författare : Waileth Persson
Write Your Own Review
Du recenserar:Det finns hopp - vägar ur arbetslöshet av Waileth Persson
Your Rating