Djupa Oceaner av Leif Schönbeck

219 SEK
I lager
ISBN : 9789163758768
Språk : Svenska

Efter en lång sjömansbana har jag nu lyckats skriva ner en hel del av mina upplevelser direkt ur minnet. Resultatet har blivit en trilogi, Djupt Vatten, Djupa Hav och nu Djupa Oceaner.

Jag har haft förmånen att segla till sjöss under den tid då svensk sjöfartsnäring hade sin glansperiod, och vill därför genom mina böcker försöka bidra till att bevara denna stolta sjöfartskultur som snart kanske är ett minne blott.

Sjölivet var inte bara arbete, utan också en livsstil som kunde vara mycket dramatisk när vädrets makter satte oss på svåra prov. Samtidigt gav det mig många oförglömliga minnen som nu resulterat i dessa tre böcker.

ISBN : 9789163758768
Språk : Svenska
Sidor. : 234
Utgivningsdatum : 2014/06/19
Författare : Leif Schönbeck
Write Your Own Review
Du recenserar:Djupa Oceaner av Leif Schönbeck