Drakens andedräkt av Rune Celvinsson

149 SEK
I lager
ISBN : 9789188751461
Språk : Svenska

Målsättningen med denna bok är att många fl er skall engagera sig för klimatet. Kanske är 10 % engagerade idag men det behövs minst en fördubbling om vi skall lyckas att få igenom alla de åtgärder som krävs lokalt, regionalt och internationellt!

Boken pekar på problemet med rädsla och klimatångest. Orsaken till att vi inte gör det vi borde hittar vi här! Ångesten förlamar och man vill inte göra det som krävs! Är vi många ger vi varandra stöd och vi vågar att sticka ut och kan hjälpa alla andra att göra det rätta!

Du kan också vara med i ONLINEKURS om klimatet och då är boken kursbok! I ett kapitel får du uppgiften att tänka igenom och planera ditt engagemang för klimatet och du får många tips!
En viktig uppgift är att bjuda in dina vänner och bekanta och de kan sedan bjuda in sina vänner att engagera sig i KLIMATPOOLER och att VAPPA! Och inför valet nästa år är det läge att jobba med KLIMATVALET, så att alla partier blir tvungna att seriöst lyfta upp klimatet på dagordningen!

Men det är ju ungdomen som skall ges utrymme att engagera sig! Det är de som äger framtiden!! För att verkligen göra detta tydligt innehåller boken ett tal till ungdomen!

Det finns också en barnbok, som heter "Berättelsen om Drakarna!" Det är meningen att en förälder skall läsa ett kapitel i barnboken för sitt barn och sedan tala om det! Barnen har reda på att det är problem med klimatet men att reda ut det behöver de hjälp med, liksom föräldrar kan få en kick av detta och komma närmre sina barn!

Vid jämna mellanrum och när nya fakta kommer fram får du som köper boken och/eller kursen ett nyhetsblad på mailen! Tanken är att du skall kunna beställa boken och kursen som julklapp till dig själv och till släkt och vänner!

Jag är skollärare och civ ing i kemi från Helsingborg och har två utflugna döttrar. Är nu ensamstående med trädgård, som jag brukar säga!I 35 åt har jag varit aktiv i samhällsfrågor och politik. Det är ur den erfarenheten och kunskapen jag öser, nu när jag skriver denna bok!

189

ISBN : 9789188751461
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 116
Utgivningsdatum : 2017/12/08
Författare : Rune Celvinsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Drakens andedräkt av Rune Celvinsson
Your Rating