En dag i taget

Eva Ejneborn var 52 år och på livets topp när hon fick diagnosen Parkinson. En än så länge obotlig sjukdom. Egentligen började symtomen redan tjugo år tidigare men ingen såg till helheten. När skakningarna kom konstaterades sjukdomen.

120 SEK
I lager
ISBN : 9789188915832
Språk : Svenska

Eva Ejneborn var 52 år och på livets topp när hon fick diagnosen Parkinson. En än så länge obotlig sjukdom. Egentligen började symtomen redan tjugo år tidigare men ingen såg till helheten. När skakningarna kom konstaterades sjukdomen. Med sjukdomen kom många tankar och känslor som Eva började blogga om. Bloggens hundra första inlägg blev till denna bok. På mindre än ett år har hennes blogg fått över 4 500 läsare. "Att kunna dela med mig betyder väldigt mycket", säger Eva. Läsarna beskriver innehållet som starkt, varmt, klokt, sorgligt men inte deppigt, positivt och inspirerande, bra tempo och fin ton, avskalat och naket, gripande, känslofyllt och samtidigt krasst. Eva har beskrivits som en krigare.

Lena Schalin, styrelseledamot i Parkinsonförbundet och själv Parkinson sjuk, om bloggen som återges i denna bok:
"Bloggen En dag i taget är en mycket läsvärd och intressant läsning när livet inte blir som man tänkt sig. Författarinnan beskriver på ett naturligt och rakt sätt när hon drabbades av sjukdomen Parkinson mitt i livet. Hur den drabbar henne och även närstående. Intressant och lärorik läsning både för andra med neurologiska sjukdomar och för deras anhöriga. Författarinnan har ett bra språk och det är en underhållande läsning".

ISBN : 9789188915832
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 224
Utgivningsdatum : 2019/03/19
Författare : Eva Ejneborn
Write Your Own Review
Du recenserar:En dag i taget
Your Rating