En Personlig Resa av Magnus Norell

208 SEK
I lager
ISBN : 9789188915146
Språk : Svenska

Hur erövrar man kunskap? Ett sätt är förstås att träffa människor, lyssna, och samla information. Men hur vet man att man träffar rätt människor? Och hur ska informationen värderas? Hur vet man att de inte ljuger?

I Magnus Norells En Personlig Resa får vi följa med bakom storpolitikens kulisser och inse att ett fritt sinne och en öppenhet för det oväntade är avgörande egenskaper.

Våga lita på att det är chauffören till Coca-Colalastbilen som känner en sårig gränskonflikt bäst, eftersom han är den ende som rör sig fritt. Eller att det är först när man kräver att Hamasledaren "öppnar det jävla fönstret och släpper in lite syre", som samtalet öppnar sig. Gud bor i detaljerna.

Och i grundhållningen, människa till människa, oavsett vad det står på visitkortet:

"I disagree with everything you say, but I so much like discussing with you!"
Ulph Nyström, radioproducent och programutvecklare.

Dr. Magnus Norell är Adjunct Scholar vid The Washington Institute for Near East Policy i Washington DC, samt Senior Policy Advisor vid The European Foundation for Democracy i Bryssel. Han är forskare och har specialiserat sig på frågor som rör terrorism, politiskt våld, demokratifrågor samt säkerhetspolitik i Mellanöstern (inklusive Nordafrika) och Centralasien.

www.trail.nu

ISBN : 9789188915146
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 186
Utgivningsdatum : 2018/12/14
Författare : Magnus Norell
Write Your Own Review
Du recenserar:En Personlig Resa av Magnus Norell
Your Rating