En Rymdsymfoni Tredje Boken: Rymdpostludium av Vasilis Hatziantoniou

168 SEK
I lager
ISBN : 9789188713254
Språk : Svenska

Rymdpostludium är tredje boken i trilogin Rymdsymfoni. De övriga två är Rymd­preludium och Rymdopus.

Berättelsen handlar om den jordisk­-marsianska familjen Mavros fortsatta saga och livsöde i en avlägsen framtid. På de nya planeterna Genesis och Bel’hor byggs det flera städer och immigrationstakten dit ökas. På det privata planet genomlider familjen svåra tragedier och bakslag och Leo får betala ett hårt pris, samtidigt som det mörka hotet från andra sidan galaxen kommer närmare och närmare i form av en överlägsen fientlig ras.

Men den kodtrogne marsianen Leo Mavros reser sig ur askan och hans episka saga fortsätter. Han är en mäktig man nu, han är Alliansens överbefälhavare och förbereder sina styrkor inför den sista och avgörande striden. En strid som skall avgöra hela mänsklighetens framtid och som för alltid skall förändra ordningen i galaxen...

Författaren, Vasilis Hatziantoniou, är född i Grekland 1952 och kommit till sitt nya hemland Sverige vid 18­års ålder (1970). På den tiden lydde Grekland under militärjuntan.
Vasilis är gift med Anna (arkeolog) och har två vuxna barn. Han är teknologie doktor i kemiteknik från Chalmers Tekniska Högskola, vilket kanske förklarar hans stora intresse för vetenskaplig science fiction samt hans förkärlek till kvantfysiken.
Vasilis har alltid arbetat med forskning och utveckling inom den svenska exportindus­trin och sedan 1996 har varit verkställande direktör för ett litet utvecklingsföretag för byggprodukter. Han läser och reser mycket, är numera pensionär och bor i Örebro.

 

 

ISBN : 9789188713254
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 650
Utgivningsdatum : 2017/07/18
Författare : Vasilis Hatziantoniou
Write Your Own Review
Du recenserar:En Rymdsymfoni Tredje Boken: Rymdpostludium av Vasilis Hatziantoniou
Your Rating