Flickan i 45:an av Liza & Therese Czarnecki

218 SEK
I lager
ISBN : 9789188857125
Språk : Svenska

I dörren står en kvinna. Hon tittar på mig med mörka ögon och vill tydligen veta vad jag heter. Det hon inte vet är att jag inte kan få fram ett enda ljud. Kvinnan blir upprörd och skriker åt mig att jag får kallas "flickan i 45:an" om det är så att jag inte behagar att tala. Med en suck smäller hon igen dörren efter sig när hon försvinner ut ur rummet. Jag hör hur en nyckel sätts i låset och vrids om. Jag är inlåst.

Det är sista veckan innan sommarlovet när det börjar hända märkliga saker. Vem är den gamla damen från ålderdomshemmet? Varför vill inte Claras morfar berätta vad som egentligen hände med mormor? Och vem är flickan som öppnade dörren till grupprummet i skolan dagen då allt började?

Flickan i 45:an är en berättelse om relationer till dom man älskar, dom man saknar och dom man aldrig träffat. Om vänskap, sorg och längtan. För det finns mer omkring oss än det vi kan se, man måste bara lyfta blicken och våga...

ISBN : 9789188857125
Format : 140.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 130
Utgivningsdatum : 2018/06/18
Författare : Therese Czarnecki,Liza Czarnecki
Write Your Own Review
Du recenserar:Flickan i 45:an av Liza & Therese Czarnecki
Your Rating