Flora: Vallzales-stiftelsen

”Vallzales” är en fartfylld spänningsroman med inspiration från författarens erfarenheter av underrättelsearbete. Det är den andra delen i serien om Flora.

210 SEK
I lager
ISBN : 9789189723979
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

En läkare hittas mördad på sin mottagning i Stockholm. När polisen anländer upptäcker de att han även har kastrerats. Med en tång. Kriminalinspektör Erlander undersöker mordet men hans chef tvingar honom att inkludera två civila i utredningen. Varför förstår han inte, förrän de kommer med avgörande information.

 

I Barcelona har Flora tack vare en investering från sin pappas kollega skapat stiftelsen Vallzales. Som ett slags medborgargarde ska hon och ett gäng väl utvalda kamrater skapa rättvisa. Med en lista på tio namn som alla utnyttjat svensk välfärd för egen vinning är de äntligen i gång.

 

Men det visar sig finnas mäktiga personer bakom kulisserna som inte tänker förlora sin ställning. Personer som rör sig under jorden och som har tagit sig långt in i Sveriges statsapparat.

 

”Vallzales” är en fartfylld spänningsroman med inspiration från författarens erfarenheter av underrättelsearbete. Samtliga tio på listan är baserade på verkliga personer.

ISBN : 9789189723979
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 348
Utgivningsdatum : 2023/09/20
Författare : Carl Berg
Write Your Own Review
Du recenserar:Flora: Vallzales-stiftelsen
Your Rating