Flykten från oxveckorna av Karl-Einar Holm

268 SEK
I lager
ISBN : 9789163935725
Språk : Svenska

En kontroversiell lokalpolitiker hittas brutalt mördad i det skånska samhället Klippan. Den som bokstavligen snavar över liket är journalisten och numera också författaren Karl-Einar Holm. Utan entusiasm, ja närmast motvilligt, har han på chefredaktörens uppdrag rest till Klippan denna snöslaskiga januarimorgon för att göra ett reportage om en modelljärnvägsförening, den största i Sverige. Han är själv uppvuxen på orten, som han utan större saknad lämnade i tonåren. Föreningen är inhyst i den nedlagda läderfabriken. Vägen dit känner han väl, då den sammanfaller med hans gamla skolväg. Minnen väcks till liv, en del mycket obehagliga. Snart är han och gamle vännen, den pensionerade mordutredaren Ulf Gudmundsson, indragna i en jakt som leder allt djupare in i ett politiskt och mänskligt mörker.

Boken är ett kollektivt projekt. Författarna är alla på ett eller annat sätt Karl-Einar Holm, som nu romandebuterar efter ett långt liv i andra verksamheters tjänst.

ISBN : 9789163935725
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 410
Utgivningsdatum : 2017/10/19
Författare : Karl-Einar Holm,Kajsa Brundin,Ann- Christine Dellgård-Månsson,Lena Jönsson,Tommy Tallberg,Sven-Axel Månsson,Ulf Jönsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Flykten från oxveckorna av Karl-Einar Holm
Your Rating