För våra hjärtans skull

Vintern 2010, min son Morgan har svårt att andas. Det är RS-virus och ambulans till Astrid Lindgrens barnsjukhus.

”Jag trodde du var borta, men du var kvar, att leva och andas alla dina dar.”

Så slutar den dikt som gjorde att jag började älska att skriva. Jag läste den på Morgans dop. Alla blev rörda och några grät. Sedan dess har jag skrivit cirka 500 dikter. I denna bok får du ta del av ett 40-tal av dessa, väl utvalda.

Min önskan är att beröra, upplysa och väcka tankar. Jag hoppas att denna bok kan ge dig en inre resa och förgylla ditt liv.

144 SEK 180 SEK
I lager
ISBN : 9789189825192
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Vintern 2010, min son Morgan har svårt att andas. Det är RS-virus och ambulans till Astrid Lindgrens barnsjukhus.

”Jag trodde du var borta, men du var kvar, att leva och andas alla dina dar.”

Så slutar den dikt som gjorde att jag började älska att skriva. Jag läste den på Morgans dop. Alla blev rörda och några grät. Sedan dess har jag skrivit cirka 500 dikter. I denna bok får du ta del av ett 40-tal av dessa, väl utvalda.

Min önskan är att beröra, upplysa och väcka tankar. Jag hoppas att denna bok kan ge dig en inre resa och förgylla ditt liv.

ISBN : 9789189825192
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 40
Utgivningsdatum : 2023/09/28
Författare : Maximilian Carlens
Write Your Own Review
Du recenserar:För våra hjärtans skull
Your Rating