Första Hjälpen Kit - Farliga relationer

Boken är skriven till dig som lever i en farlig relation för att få igenkänning och förståelse över din situation.

189 SEK
I lager

Boken är skriven till dig som lever i en farlig relation för att få igenkänning och förståelse över din situation. Relationer med narcissister och andra förövare är helt något annat än normala relationer. Boken beskriver hur narcissisten använder sig av olika härskarmetoder, hur han växlar mellan kyla och värme, ena stunden får du uppmärksamhet för att i nästa stund bli helt ignorerad med känslan av värdelöshet. Narcissisten säger en sak ena dagen för att sen helt ändra sig “Så har jag aldrig sagt”, vilket skapar förvirring.

När du lämnat relationen kommer narcissisten vara bitter och ilsken, han kan inte i hela världen förstå att du lämnat hen som är så perfekt. Narcissisten vill hämnas och tvekar inte använda era barn i kampen om att förgöra ditt liv. Avsaknaden av empati gör att hen tänker bara på sina egna behov, ingen omtanke om att barnen behöver näringsrik
kost, goda sömnrutiner och egna fritidsaktiviteter, barnen får istället hänga med på hans behov. Inför myndigheter är han en social kameleont som ändrar skepnad efter behov, han glider in med intryck av att äga hela rummet, med grandios säkerhet och charm som får andra att tappa andan av avundsjuka. Han förmedlar att det finns inga problem, allt flyter på bra hemma hos honom, problemet finns hos den andra medföräldern, sen triggar hen dina akilleshälar så att du blir upprörd och alla ser att du är en labil förälder samtidigt som omgivningen får intryck av att narcissisten är en bra förälder. Boken visar att du inte är ensam om din kamp. Den ger också mod att lämna relationen.

Även myndigheter kan ha stor nytta i förståelsen hur det är att leva med narcissister, psykopater och våld i nära relationer. Få har kunskap om hur narcissister lurar professionella myndigheter, Domstolar och vårdpersonal. Boken ger inblick hur våldet påverkar barnen i dessa relationer.

Write Your Own Review
Du recenserar:Första Hjälpen Kit - Farliga relationer
Your Rating

Boken når läsaren via