Fotbollsplanen av Conny Winge

214 SEK
I lager
ISBN : 9789163960994
Språk : Svenska

De två svenska fotbollstränarna, Pelle och Martin, har tagit tjänstledigt från sina arbeten och beger sig ut på en tio veckors semesterresa för att upptäcka nya världsliga sanningar och samtidigt öka sin kunskap om spelet fotboll. Resan utvecklar sig till något de inte hade kunnat föreställa sig.

Under sin forskningsexpedition stöter de på två gurus, en schaman och en judisk präst, med olika ursprung som berikar dem med en mäktig insikt för fotbollens helhet och verkan. De svenska fotbollstränarna får uppleva och ta del av djupsinniga tankar, alternativa utvecklingsidéer, okända träningsmetoder och ställs dessutom inför kluriga uppdrag som leder dem mot ökat självmedvetande.

Detta leder till att Pelle och Martin börjar skissa på en plan för att förändra den svenska fotbollen till att bli betydligt mer kreativ, konstruktiv, teknisk och slagkraftig än vad den är idag. Det finns otroligt mycket kvar att utveckla inom fotbollen och det fanns ingen tid att spilla.

Spelet som våra svenska klubblag – och för all del även landslagen på både herr- och damsidan – uppvisar internationellt, är och har varit alltför konservativt och idéfattigt. Det finns ingen framtid i att genomföra matcher på detta sätt. En förändring måste komma till stånd genom utvecklandet av en ny kreativ hybrid som skänker svensk välgång år framöver...

ISBN : 9789163960994
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 334
Utgivningsdatum : 2018/06/04
Författare : Conny Winge
Write Your Own Review
Du recenserar:Fotbollsplanen av Conny Winge
Your Rating