Från pinnpojk till platschef av Hans Hägglund

199 SEK
Slut i lager
ISBN : 9789188257352
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Det här är en bok om ledarskap och lagarbete, den är skriven från ett perspektiv av fyrtio års erfarenhet i anläggningsbranschen. Ni får följa med på en resa från sjuttiotalets början fram till nutid.

Det är en resa som börjar när jag som femtonåring utan erfarenhet kommer rakt in i ett av Sveriges största anläggningsprojekt och börjar som "pinnpojk". Resan fortsätter och ni följer med mig och ser hur anläggningsbranschen utvecklas och hur pinnpojken utvecklas. Ni får följa med på resan som kryddas med episoder från yrkeslivets olika skeden sett med mina ögon. Mellan raderna får ni ta del av lärdomarna.

Boken är till för er som på ett lättläst sätt vill få råd om ledarskap och lagarbete och få några visdomsord på vägen. Boken är också till för er som vill läsa om hur det har varit i anläggningsbranschen förr och hur det är nu. Ni får följa med på ett livsäventyr.

Det finns många böcker om ledarskap och lagarbete, många är skrivna av psykologer och beteendevetare. Det unika med den här boken är att den är skriven utifrån egna erfarenheter från anläggningsbranschen och utifrån de olika stadierna i livet, både som mottagare och utövare av ledarskap.

ISBN : 9789188257352
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 122
Utgivningsdatum : 2015/12/10
Författare : Hans Hägglund
Write Your Own Review
Du recenserar:Från pinnpojk till platschef av Hans Hägglund
Your Rating