Från Utbränd Till Upplyst av Aita Päts

209 SEK
I lager
ISBN : 9789163908163
Publisher :
Språk : Svenska

MOD är ett blekt ord när man följer Aita Päts existentiella resa mot andens och livskraftens fria flöde. Drivkraften ligger djupare och alla verktyg, redskap, modeller, möjligheter tas i bruk för att frita kraften och höja medvetandet för tillåtelsen att rymma den hela människan. Boken är en generös redogörelse av en kamp från splittring och utanförskap till en verklighet där allt hänger samman i respekt, tolerans och kärlek. Det kunde varit science fiction, men det är här och nu. På riktigt.
- Marie Bergman (musiker, sångare, kompositör och livsinspiratör)

Boken innehåller den spännande berättelsen om och av en modig kvinna som efter en livskris viger sitt liv åt att utforska de dolda eller rent av förbjudna sidorna av sig själv – något som få av oss är beredda att göra. Denna krävande konfrontation bekräftar den urgamla men ofta glömda insikten att "hjärta" rymmer "smärta", men också att "smärta" kan öppna vårt "hjärta"!
- Mats Friberg (emeritus docent i sociologi samt freds- och konfliktforskning)

Detta är en bok om en fascinerande livsresa - från förnekelse av overkligt liv utan äkta glädje, till att med ömhet, förståelse och tacksamhet kunna se på de genomlevda svårigheterna som nödvändigheter för integrering av nya möjligheter och positiva resurser. Boken visar också på att Livets oönskade händelser och repriser aldrig bara är "tillfälligheter". Väljer vi att ta ansvar, lämna offerrollen och bli orsaken i våra liv får vi kraft, styrka  och livslust i belöning. Det är en allvarlig bok att bli glad av!
- Agneta Oreheim (Astrolog, drömtydare, författare)

  • Jag har haft den äran att följa delar av Aitas livsresa i verkliga livet och nu även via "Från Utbränd till Upplyst". En fascinerande läsning som påverkar på många olika plan.  För mig är detta historien om kraftfull  andlig och personlig utveckling.  Resan går från negativ styrka till positiv, där Aita slutligen kan stå i sin kraft och skönhet för att vara den starka kvinna hon är.
    Hasse Nyander (Författare, medium, healer, ledare för the Church of Good Will)
ISBN : 9789163908163
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 264
Utgivningsdatum : 2016/04/05
Författare : Aita Päts
Write Your Own Review
Du recenserar:Från Utbränd Till Upplyst av Aita Päts
Your Rating