Ge inte upp... av Rolf G Wiis

178 SEK
I lager
ISBN : 9789163928482
Språk : Svenska

När jag insåg att jag hade blivit periodare, var det en hopplös känsla jag möttes av. Det kändes som om jag var fast i något beständigt. Det har varit en riktigt tuff resa med många hemska skräckfyllda och sömnlösa nätter. Det har dock visat sig att det kan bli bättre och det är aldrig för sent, det gäller att inte ge upp bara. Syftet med denna berättelse är att inspirera och hjälpa andra med liknande problem. Att slita sig loss ur alkoholens käftar är en lång process. Man bör helst ta hjälp av samhället, men det är bara du själv som kan bestämma hur det ska bli. Jag har under årens lopp sett många dö en alldeles för tidig död p.g.a alkoholmissbruket. Alkohol är en lömsk drog och den smyger sig sakta på och alkoholkänsliga personer blir ett lätt byte till slut. Det är många faktorer som har gjort att jag har kommit jättelångt i min kamp mot denna sjukdom. Men det gäller att vara på sin vakt.

ISBN : 9789163928482
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 138
Utgivningsdatum : 2017/02/20
Författare : Rolf G Wiis
Write Your Own Review
Du recenserar:Ge inte upp... av Rolf G Wiis
Your Rating