Gluten och mjölk, del 3, så påverkas du av maten av Michael Håkansson

218 SEK
I lager
ISBN : 9789163733789
Språk : Svenska

En utländsk professor inom pediatrik som länge forskat runt glutenintolerans sade följande kloka ord vid en intervju 2010: “Varför säger inte läkarkåren sanningen? Då kunde 80 % av patienterna gått hem från sjukhusen varje dag”.
I denna 3:e och sista bok i triologin ”de vita gifterna” tar författaren läsaren ännu ett steg djupare i kopplingen mellan sjukdomar och spannmål/processat mejeri med ett vetenskapligt och stabilt underlag.

Hippokrates, läkekonstens fader, sade för länge sedan att alla sjukdomar börjar i magen, och det har visat sig att detta ligger väldigt nära sanningen.
Boken går på djupet bland sjukdomar/besvär kopplade till kosten: IBS, chrons sjukdom - ulcerös kolit (IBD), sura uppstötningar, magkatarr, helicobakter, sköldkörtelsjukdomar, psoriasis, rosacea, alopeci areata (håravfall), diabetes, artrit, psykisk ohälsa samt många fler. Författaren ger även råd om hur man ska hantera detta.
Ämnet ”läckande tarm” avhandlas också ingående, då nästan alla har besvär av detta som konsumerar spannmål/processat mejeri. En läckande tarm leder vidare till mängder av reaktioner och autoimmuna tillstånd/sjukdomar.
Författaren beslyser husdjuren och hur de drabbas likt människan av spannmål. Dessa kapitel har värdefull information för alla hund- och kattägare.
Boken tar upp andra källor till ohälsa samt annan tänkvärd och värdefull information.
Besök gärna den populära bloggen: gluten-celiaki.blogspot.com

ISBN : 9789163733789
Format : 170.00 X 560.00
Språk : Svenska
Sidor. : 443
Utgivningsdatum : 2014/05/12
Författare : Michael Håkansson
Write Your Own Review
Du recenserar:Gluten och mjölk, del 3, så påverkas du av maten av Michael Håkansson