Gudaspiralen av Ruth Å Järnberg

169 SEK
I lager
ISBN : 9789163910760
Språk : Svenska

Världen befinner sig någonstans i framtiden, där det tredje världskriget har drabbat jorden svårt med bl. a. sönderbombade städer. Kärnkraftshaverier, giftiga utsläpp och besprutningar av skogarna har orsakat oerhörda skador på miljön och många djur- och växtarter har dött ut.

Ministerrådet, den korrumperade regeringen, styr landet med våld och terror och ingen går säker. Människor måste vara registrerade för att få leva, och strålningsskadade människor är förbjudna att skaffa barn.

Händelserna kretsar kring Anders, en ensam ung man, vilkas föräldrar har försvunnit på ett mystiskt sätt. Kommer han någonsin att få träffa dem igen? Anders lever utanför samhället som oregistrerad, då han är lite handikappad på grund av föräldrarnas strålningsskador, och han svävar därför i ständig fara för att myndigheterna skall få reda på hans existens.

Så en dag dyker två ungdomar upp, vilka tillhör en motståndsgrupp, och räddar Anders från Ministerrådet som nu är honom på spåren. En lång och farofylld resa tar sin början.

När jordens situation är som mörkast och den tycks vara bortom all räddning, kommer plötsligt hjälp från oväntat håll ... Skall jorden gå under eller överleva?

Ruth Järnberg, som är singer-songwriter inom jazzmusiken, bor med sin man, jazzmusikern Kurt Järnberg, i södra delen av de stora hälsingeskogarna. Ruth Järnberg, som tidigare givit ut flera diktsamlingar, kommer nu ut med sin första roman.

ISBN : 9789163910760
Format : 140.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 152
Utgivningsdatum : 2017/04/10
Författare : Ruth Å Järnberg
Write Your Own Review
Du recenserar:Gudaspiralen av Ruth Å Järnberg
Your Rating