Hälsningar från den andra sidan

Jag växte upp med en mor och en far, Olof Palme, Gin och Tonic och berättelser om spöken.

143 SEK 179 SEK
I lager
ISBN : 9789189269408
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Jag växte upp med en mor och en far, Olof Palme, Gin och Tonic och berättelser om spöken. Mina föräldrar gav mig det här livet. Jag föddes in i en dysfunktionell familjebildning utan silverskedar för någon enda utav oss syskon. I min familj är vi allesammans skärvor, men från olika krukor. Vi saknar helt enkelt passform med varandra. Det är ingens fel. Det bara är så.

 

Den här boken handlar om livet, om sorg och besvikelse och saknaden efter vad som kunde ha varit. Men den handlar också om kärlek, förlåtelse och försoning och att känna hopp inför framtiden. Jag berättar om mitt liv, så som jag minns det. Minnena blir allt färre med åren och de blir gradvis allt suddigare och alltmer abstrakta. Det är ett ensamt liv att inte ha någon att minnas sin barndom och sitt ursprung tillsammans med.

 

"När du dör har du levt hela ditt liv" sa min far en gång till mig. Men under åren som gått har jag fått många hälsningar från Den andra sidan. Så, den här boken handlar också om livets slut och frågan om döden kanske bara är början på resten av vår resa.

ISBN : 9789189269408
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 156
Utgivningsdatum : 2021/11/24
Författare : Gert Nathaliespappa
Write Your Own Review
Du recenserar:Hälsningar från den andra sidan
Your Rating