Hanna. I det namnlösa landskapet. av Karla E Avery

148 SEK
I lager
ISBN : 9789163901386
Språk : Svenska

"Det är så härligt med en kvinna som vet vad hon vill." säger Jacob mot mitt näsben.
"Jaha", svarar jag fåraktigt eftersom min hjärna verkar ha raderat alla andra ord.

För en timme sedan stod jag i badrummet med rakhyveln i handen och funderade på hur jag skulle förklara för min man varför jag förlorat allt mitt könshår under min stressiga jobbhelg i stan och nu står jag här, näsa mot näsa med en man som inte är min.

En sen kväll när resten av familjen sover ser Hanna ett TV-program där entreprenören Ella Jonsdotter försvarar sin senaste affärsidé – dejtingsajten Erotikka, en sajt där kvinnor över 40 kan söka sig en älskare. Hanna skapar ett konto på Erotikka och lovar sig själv att bara titta men snart är en galen karusell i full snurr och hon tvingas se på sin trygga tillvaro med helt nya ögon.

Liksom många av oss lever Hanna i en värld där våra telefoner tar en allt större plats och där sökandet efter en partner flyttat från krogen till webben. Vad händer med oss när ett par klick på telefonen ger oss tillgång till hundratusentals längtande själar? Och hur ska vi bäst paketera vårt eget erbjudande i en tillvaro där en lyckad selfie kan förändra allt?

Hanna. I det namnlösa landskapet. är en humoristisk relationsroman om kärlek, lust och längtan i en ny tid.

 

 

ISBN : 9789163901386
Format : 150.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 396
Utgivningsdatum : 2016/05/17
Författare : Karla E Avery
Write Your Own Review
Du recenserar:Hanna. I det namnlösa landskapet. av Karla E Avery
Your Rating