Himlen är verklig, men också helvetet av Vassula Rydén

168 SEK
I lager
ISBN : 9789188635976
Språk : Svenska

Har vi förlorat vår moraliska integritet?
Kan vi få tillbaka vårt förhållande till Gud?
Är världen av idag i fara?
Står vi på tröskeln till tidens slut?
Detta är brännande frågeställningar för många människor, när de ser hur vår värld drabbas av den ena krisen efter den andra. Gamla beprövade institutioner, både religiösa och ekonomiska, tycks falla samman.
Vad är orsaken bakom allt det här? Eller ännu viktigare, finns det någon lösning? Vassula Rydén tvivlar inte på att det finns svar. Den moraliska upplösningen beror på att alltför många har vänt sig bort från Gud och på grund av det har de förlorat förmågan att skilja på gott och ont.
Himlen är verklig – men också helvetet är historien om Vassula Rydéns fantastiska resa som tog sin början 1985 och som sedan drivit henne att bli ett redskap i Guds hand. Hennes dialog med Gud utgör ett tydligt budskap till hela mänskligheten om att åter välja det goda, och leva efter det, för att inte riskera ett slut på världen så som vi känner den.
Det här är en bok med ett starkt och hoppfullt budskap. Det är en bok för uppvaknande, inte bara för dem som har slutat tro utan också för dem som söker en framkomlig väg.

Vassula Rydén föddes i en grekisk familj och växte upp i Egypten och Schweiz. Hon är gift med en svensk biståndsarbetare och levde ett internationellt liv i över tjugo år. Hon målade, spelade tennis och ordnade cocktailpartyn.
Allt detta fick en dramatisk vändning i november 1985 när hennes skyddsängel Daniel kallade henne att ställa sitt liv till förfogande åt Gud, något hon gjort sedan dess.
Detta är hennes berättelse.

ISBN : 9789188635976
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 248
Utgivningsdatum : 2017/08/11
Författare : Vassula Rydén
Write Your Own Review
Du recenserar:Himlen är verklig, men också helvetet av Vassula Rydén
Your Rating