Hungrig på allt av Mikaela Väistö

208 SEK
I lager
ISBN : 9789163705649
Språk : Svenska

"Är jag normal, varför lever jag, är jag älskad"
Är jag normal när jag spyr efter maten för att försöka bli smal? Varför lever jag om jag vill ta livet av mig och blir jag älskad om jag är prostituerad?

"Hungrig på allt" är en självbiograffi av den unga mamman Mikaela som bor på behandlingshem i Uppsala. Boken handlar om hennes upplevelser, hennes självdestruktivitet, om att hitta sin identitet, kämpa mot sina diagnoser och hitta sin väg tillbaka och vara en bra mamma för sitt barn.

Det kan visas en ny värld för vissa men också vara som en slags självhjälp för folk i samma situation. Ibland är det viktigt att veta att man inte är ensam!

ISBN : 9789163705649
Språk : Svenska
Sidor. : 127
Utgivningsdatum : 2013/05/09
Författare : DRAFT
Write Your Own Review
Du recenserar:Hungrig på allt av Mikaela Väistö